Tanım

Araba Çizik Giderici, arabaların boyalı yüzeylerindeki derin çizikleri onarmak için kullanışlı ve etkili bir çözümdür ve motorcycles.It boyanın orijinal rengini ve parlaklığını geri kazandırır, hasar izi bırakmaz.Sadece bir bezle uygulayın ve çizik kaybolana kadar parlatın.

Belirleme:

Kapasite: yaklaşık 10g

Raf ömrü: 36 (ay)

Fonksiyon: araba macunu, küçük dolgu toprağı, macun

Renk: beyaz gri

Ambalaj Listesi:

1 adet * Araba Tamir Boyası

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kullanımı Kolay: Bu araba tamir boyası, arabanızdaki küçük çizikleri onarabilir ve daha çekici hale getirebilir.Sadece çizik üzerine uygulayın ve bırakın dry.It orijinal boya ile karışacak ve pürüzsüz ve parlak bir yüzey oluşturacaktır.

2.Çiziksiz Restorasyon: Çizikleri ve ezikleri kolayca sabitleyerek, orijinal kaplamayı ve rengi koruyarak ve iz bırakmadan aracınızı orijinal güzelliğine geri yükleyin.

3.Hızlı ve Etkili: Bu araba tamir boyası ile aracınızın kusurlarını bir snap.It güçlü yapışma ve çizikleri veya ezikleri kolayca kaplayan pürüzsüz bir yüzeye sahiptir.Aracınızın güzelliğini ve parlaklığını geri kazanmak için sadece birkaç dakikaya ihtiyacınız var.

4.Araba Boyasını Geliştirin: Boya soyulması veya derin çizikler aracınızın boyasına zarar verebilir ve altındaki metali açığa çıkarabilir.Bu araba tamir boyası, 2 mm'den küçük çukurları doldurarak aracınızın boyasını koruyabilir deep.It aracınızın rengiyle eşleşir ve kusursuz bir şekilde parlar.

5.Çok Yönlü Araba Tamir Boyası: Bu ürün, aracınızın sorunlarını gidermekten daha fazlasını halledebilir.Evinizdeki veya garajınızdaki lavabolar, küvetler, tekneler, motosikletler ve ev aletleri gibi farklı eşyalarda da kullanabilirsiniz.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5