Tanım

Mermi Noktaları:

1.Yeniden Kullanılabilir Tasarım: ABS konstrüksiyonlu bu buz kürek kafası sert, dayanıklı ve deformasyona karşı dayanıklıdır.Birden çok kez tekrar kullanılabilen verimli kürek kafası ile yoğun karı arabanızdan kolayca çıkarın.

2.Kullanımı Kolay: Buz küreğimiz ve kar fırçamız, parmaklarınızın etrafına rahatça oturan kullanıcı dostu bir oluk tasarımına sahiptir.EVA köpük kolu ekstra konfor sağlar ve el yorgunluğunu azaltır.Ayrıca, alüminyum çubuk tüm hava koşulları için yüksek mukavemet ve iyi tokluk sağlar.

3.Kırılması Kolay Değil: Düşük sıcaklıklara dayanıklı ve dayanıklı, tekrar kullanılabilir malzemeden yapılmış bir fırça başlığı ile bu buz küreği ve kar fırçası, kar ve donları araba camlarından zahmetsizce ve etkili bir şekilde temizler.Sağlam PVC fırça teli, kırılmadan uzun süreli kullanım sağlar.

4.Zamandan Tasarruf Edin: Buz Küreği ve Kar Fırçası, kar temizleme için pratik bir çözümdür.Zaman kazandıran tasarımı, araba camlarını ve ışıklarını süpürürken çatılara ve tekerleklere kar küreme imkanı sunarak onu kullanışlı ve pratik bir kombinasyon haline getirir.

5.Çok Amaçlı: Bu buz küreği ve kar fırçası, otomobillerden, elektrikli araçlardan, bisikletlerden ve yoğun karla kaplı diğer yüzeylerden karı ve donu zahmetsizce temizleyerek kışın gerekli bir kar temizleme aracı haline getirebilir.

Açıklamalar :

Çok yönlü buz kazıyıcı ve kar fırçamızla aracınızı verimli bir şekilde temizleyin.ABS malzemeden yapılmış, tutması daha rahat ve düşük sıcaklıklara dayanıklıdır.Kullanışlı tasarımı ile çatınıza ve tekerleklerinize kolayca kar küreyin.Güvenilir aracımızla kışa hazır olun.

Belirleme:

1. Adı: Buz Kürek ve Kar Fırça

2. Renk: gri + siyah mavi + beyaz

3. Boyutu: (yaklaşık.)70 * 24 * 10 cm/27.56*9.45*3.94 inç

4. Teleskopik boyutu: (yaklaşık.)86 * 24 * 10 cm/33.86*9.45*3.94 inç

5. Malzeme: ABS, alüminyum alaşım

6. Brüt ağırlık: yaklaşık 327g

Ambalaj Listesi:

1 * Buz Kürek ve Kar Fırça

Ek bilgi

Ürün Genişliği

24cm

Ürün Ağırlığı

327g

Ürün Yüksekliği

10cm

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme Türü

abs, Alüminyum alaşım

Ürün Uzunluğu

70cm

Öğe Türü

Buz Kazıyıcı

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5