Tanım

Mermi Noktaları:

1. Yüksek Sıcaklık Dayanımı: Araba kaplama spreyimiz güneşe dayanabilen ve aracınızı solmaya ve solmaya karşı koruyabilen hava koşullarına dayanıklı malzemeden yapılmıştır. cracking.No ne kadar ısınırsa ısınsın, spreyimiz aracınızın yeni görünmesini sağlar.

2. Yağmur geçirmez Film: Bu araba kaplama spreyini ön camınıza püskürterek su damlacıklarının kalmasını önleyebilir ve yapışmaz bir yağmur damlası oluşturabilirsiniz effect.As sürüyorsun, su iz bırakmadan kayacak ve sana net bir görüş sağlayacak.

3. Kir ve Leke Direnci: Bu araba kaplama spreyi, lekeleri yüzeyden izole eden yapışmaz bir tabaka oluşturarak aracınızın dışını temiz ve parlak tutabilir.Toz, çamur veya kuş pisliği olsun, bunları kolayca silebilirsiniz.

4. Beklemeye Gerek Yok: Saatlerce kuruma süresi gerektiren diğer araba kaplama ürünlerinin aksine bu sprey, arabanızı sadece 3 dakikada kaplayıp silmenizi sağlar.Basit kullanımı ile aracınıza parlak bir görünüm kazandırırken zamandan ve emekten tasarruf edebilirsiniz.

5. Ayna Benzeri Görünüm: Bu araba kaplamasıyla speküler bir parlaklık ve ipeksi bir doku elde edin spray.It ışığı ayna gibi yansıtan kristal berraklığında ve pürüzsüz bir görünüm yaratır.

Özellik:

Bu araba kaplama maddesi ile arabanıza parlak bir yüzey verin spray.It aracınızı güneş hasarlarından ve su lekelerinden korur ve lekelerin yüzeye yapışmasını önler.Aynaya benzer bir görünüm için püskürtün ve silin lasts.No başka herhangi bir ürün veya araç tanıtmanız gerekir.

Belirleme:

1. Form: Sıvı

2. Net içeriği: 500 ML / 16 oz

Ambalaj Listesi:

Otomobil boya kaplama maddesi*1

Not:

Boya yüzeyinin sıcaklığı normal olduğunda serin bir yerde çalıştırılması gerekir.Boya yüzeyinin sıcaklığı çok yüksek veya çok düşükse, kaplama çözeltisinin hızla katılaşmasına, yapım zorluğunu artırmasına ve kaplama etkisini etkilemesine neden olur.

Ek bilgi

Öğe Türü

Parlatma ve Taşlama Malzemeleri Seti

Harici Test Sertifikası

CCC

Ürün Uzunluğu

22cm

Kaynak

Anakara Çin

Ürün Yüksekliği

4cm

Model Adı

Araba Kaplama Spreyi

Ürün Hacmi

500ML

Malzeme Türü

sıvı

Ürün Ağırlığı

700g

Marka Adı

vvcesidot'un

Özel Özellikler

16oz Sıvı Seramik Araba Kaplama

Ürün Genişliği

12cm

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5