Tanım

Tanım:

Hava Temizleyicili Dumansız Küllük, sağlıklı, güvenli, kullanımı rahat, yüksek sıcaklığa dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı yüksek kaliteli alev geciktirici malzemeden yapılmıştır.Sizler için yeşil, beyaz ve gri renklerde 2'si 1 arada hava temizleyici kül tablası hazırladık.Hobilerinize göre seçim yapabilirsiniz.

Belirleme:

Ürün adı: Dumansız Küllük

Malzeme: PP

Renk: yeşil, beyaz, gri

Güç kaynağı modu: 2 adet AA pil (dahil değildir)

Ürün boyutu: yaklaşık 13.2x13.2x7.5 cm/5.2x5. 2x2. 95in

Ürün ağırlığı: yaklaşık 270g

Ambalaj Listesi:

Dumansız Küllük * 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Sünger filtre】 Dumansız Küllük tabanı, dumanın çoğunu filtreleyebilen bir sünger filtreye sahiptir.İçine bir parça tütsü koyun ve aromaterapi olarak kullanabilirsiniz.

2.【Kokulu Havanın Tadını Çıkarın】 Dahili üç boyutlu doğrudan sigara içme ortamı, dumanın kaçacak hiçbir yere gitmemesini sağlayabilir.Ev için Dumansız Kül Tablasının alt kısmı, kokulu havanın tadını çıkarmanızı sağlamak için 360 derecelik dairesel bir hava çıkışı ile donatılmıştır.

3.【Şarj Etmeye Gerek Yok】 Dumansız Sigara Küllüğünün çalışma süresi her seferinde 5 dakika 20 saniyedir.Bu sefer çoğu insanın alışkanlıklarını karşılayabilir.İki adet AA pil, şarj olmadan yaklaşık 40 kez çalışabilir, bu da enerji tasarrufu ve çevre korumadır.

4.【Bölünmüş Tasarım】 İç Mekan Dumansız Kokusuz Kül Tablasının içi kurumla kaplıysa, astarı çıkarmanız ve suyla yıkamanız yeterlidir.Dahili filtre süngeri de temizlenebilir ve değiştirilebilir, bu da çok uygundur.

5.【Mükemmel Hediye】 İç Mekan Sigaraları için Dumansız Kül Tablaları, Babalar Günü, Cadılar Bayramı, Noel ve diğer özel günlerde ailelerinize, arkadaşlarınıza veya diğer sevdiklerinize hediye olarak verilebilir.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Şekil

Yuvarlak

Malzeme

Seramik

Tip

Dumansız

Model Numarası

Kül tablası

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5