Tanım

Özellikler:

1.Dolabınızdaki toz ve dağınıklıktan bıktınız mı?Takım elbisenizi, elbisenizi tozdan arındırmak, kırışıksız tutmak ve gardırop organizatörü yapmak için bir şeyler mi arıyorsunuz?Burada iyi bir yardımcımız var.Bu fermuarlı şeffaf giysi çantası, tüm endişeleriniz için mükemmel bir çözümdür.

2.[Gelişmiş malzemeler] Giysi askısı çantası yumuşak dokunmamış kumaştan, kristal iplikten yapılmıştır, ortasında tam uzunlukta güçlü bir fermuar vardır.Değerli giysilerinizin uzun süreli depolanması, taşınması ve korunması için idealdir.

3.[Görünür ve tekrar kullanılabilir] Torbanın arkası şeffaftır, bu yüzden çantada ne olduğunu tahmin etmeyin!Kapak da yıkanabilir, böylece tekrar kullanabilirsiniz ve kuru temizleme torbalarından daha uzun süre dayanır.

4.[150/180 cm uzunluğunda] özellikle uzun etekler, bornozlar, pantolonlar, uzun kışlık paltolar vb.Tüm kıyafetleriniz için uygundur.Kapaklar hafif ve nefes alabilir, tüm depolama ve seyahat ihtiyaçlarınız için mükemmeldir.

5.[Dolabınızı düzenleyin] Kıyafetlerinizi asılı bir çantaya koyun ve dolabınız hiçbir zaman organize edilmeyecektir.Beyaz kapak güzel ve rahat görünüyor.

Özellikler:

Malzeme: dokunmamış kumaş + peçe

Boyut: 180 x 58 x 9 cm, 150 x 58 x 8 cm

Renk: Beyaz + pembe kenar

Ambalaj listesi:

1 gelinlik çantası (askısız)

Farkına varmak:

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin, lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığını onaylayın.

2. Lütfen renklerin farklı gösterilebileceğini anlayın.

Ek bilgi

Model Numarası

180cm Gelinlik Çantası

Tarz

Modern Tarz

Malzeme

Karıştırma, Dokunmamış kumaş + peçe

CN

Guangdong

Desen Türü

Katı

Kaynak

Anakara Çin

Renk

Beyaz + pembe kenar

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5