Tanım

Deri Cilamızla eski çapalarınızı canlandırın!Sadece 1 uygulama ile ayakkabılarınız tamamlayıcı renklerden arınmış yeni bir görünüme kavuşacak function.No bulaşmış onarımlar için endişelenmeniz gerekiyor.Cilamızın uygulanması kolaydır ve dağınıklıktan uzak bir deneyim için eldivenlerle birlikte gelir.Ayakkabılarınızı bugün dönüştürün !

Mermi Noktaları:

1. Renk Restorasyonu: Donuk ve eskiyen deri ürünlerinizi deri kremimizle orijinal ihtişamına kavuşturun.Bakım formülü sadece lekeleri temizlemekle kalmaz, aynı zamanda solmayacak kalıcı rengi de geri kazandırır.

2. Doğal Renk Geliştirme: Renksiz deri saç kremimiz, cildinizi aydınlatan ve canlandıran doğal bir renk etkisine sahiptir. leather.No tamamlayıcı renk eklenerek, parlaklığını ve parlaklığını geri kazandırırken orijinal rengin bozulmadan kalması sağlanır.

3.Kullanım Kolaylığı: Bu deri kremi ellerinizi kirletmez ve düzgün bir renklendirme etkisine sahiptir.Sünger fırça başlığı ile kolayca uygulayabilir ve deri eşyalarınızdaki çizik veya hasarları onarabilirsiniz.

4. Canlandırıcı Formül: Mükemmel Deri Bakım Kremimizle deri ürünlerinize ideal bakım ve beslenmeyi sağlayın.Deri bakım aracımız başvuru sürecini kolay ve verimli hale getirir.Cildinizin ömrünü uzatmak için mükemmeldir.

5. Geniş Uygulamalar: Deri eşyalarınızdaki aşınma ve yıpranmalarla mücadele edin conditioner.It Çatlamaya ve solmaya karşı korur ve besleyici formülü çekimler, gruplar, giysiler ve bac'de çalışır KS.No Menter'e göre, kir ve aşamalara karşı suda yerleşik bir kalkan oluşturur.

Belirleme:

Uygulama: Deri Eşyaların tamamlayıcı rengi, yenilenmesi ve bakımı için

Ana Maddeler: Renklendirici, SOLENENT, SOLENENT, Doğum Ajanı

Adı : Deri Rengi geri Yükleme

Ambalaj Listesi:

1 ADET * Deri Renk KISITLAYICI

notlar:

1. Nedeniyle Farklı Dis oyun ve aydınlatma efektleri, ürünün gerçek renk resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Kullanım:

Kullanmadan önce, deri yüzeyindeki tozu ve lekeleri çıkarın, şişe şeklini sallayın, renk düzleşene kadar doğrudan uygulayın ve ardından tüyleri özel bir fırça ile fırçalayın.

Ek bilgi

Tip

Ayakkabı Fırçası

Saç Tipi

Sünger

Kaynak

Anakara Çin

Fırça Malzemesi

Plastik

Model Numarası

Sıvı Ayakkabı Cilası

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5