Tanım

Homaxy 2 adet Mikrofiber mutfak havlusu Waffle Örgü Bulaşık Bezi Emici Mutfak Bezleri Hızlı Kuruyan Ovma Pedi Temizleme Araçları

Bu öğe hakkında

YÜKSEK EMİCİ VE TÜY BIRAKMAYAN:

Homaxy mikrofiber bulaşık bezleri mikrofiberden yapılmıştır, pamuklu havlulardan daha iyi su emilimine sahiptir.Yumuşak ve tüy bırakmazlar, camı çizmezler veya geride tüy bırakmazlar, bu da onları bardakları ve bulaşıkları silmek veya kurutmak için ideal kılar.

Hızlı KURU ve dayanıklı:

Yumuşak, dayanıklı çift taraflı waffle örgü tasarımı, bu mikrofiber bulaşık bezlerini çok kabarık hale getirir, böylece çabuk kuruyabilirler, kötü koku konusunda endişelenmenize gerek yoktur.Mükemmel dikiş işlemiyle, birden fazla yıkamadan sonra hala iyi bir şekli koruyabilir ve her zaman solmaz ve küçülmez.

DEĞER PAKETİ:

12 x 12 inç boyutlarında 6 yıkama bezi içerir, bu bulaşık havluları mutfak dekorasyonuyla koordine etmek için çeşitli renklerde mevcuttur, her zaman sizin için bir tane vardır.

Yıkama bakımı:

İlk kullanımdan önce bir kez yıkayın, bu bulaşık havlusunu daha fazla yapar absorbent.Do yıkarken çamaşır suyu veya yumuşatıcı kullanmayın.Renk basamaklanmasını önlemek için benzer renkte makinede yıkayın.

MÜKEMMEL HEDİYE:

Annen, büyükannen, kızın ya da kendin için harika.Mutfak temizliğini kolaylaştırın.Hostes, düğün veya yeni eve taşınma partisi için mükemmeldir.Herkes kesinlikle buna bayılacak!

Ek bilgi

Malzeme

mikrofiber

Model Numarası

MXWJ001 Havlu

Özellik

Çevre Dostu

CN

Guangdong

Kullanım

Mutfak

Kaynak

Anakara Çin

Ürün Ağırlığı

75G

Yapım

Ovma Pedi

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5