Tanım

Mermi Noktaları:

1. Kolay boşaltma ve saklama için vantuz tabanı: Boşaltma ve alma için uygun bir vantuz tabanı ile bulaşık süngerlerinizi hızlı bir şekilde havayla kurutabilirsiniz.Vantuz tabanı ayrıca süngeri duvara veya lavabonuzun yanına kolayca adsorbe etmenizi sağlar

2. Çok Katmanlı Tasarım: Üç katmanlı yapı ve çok katmanlı tasarım dahil olmak üzere bulaşık süngerimizin çoklu katmanları, inatçı lekeleri kolayca çıkarmak ve zengin köpük oluşturmak için birlikte çalışarak kirli bulaşıklarınızı her zamankinden daha kolay temizlemenizi sağlar.

3. Yüzeylere zarar vermeden temizleyin: Bu bulaşık süngerleri, mutfak eşyalarınızı ve yüzeylerinizi korumak için tasarlanmıştır ve iz bırakmadan istediğiniz gibi fırçalamanızı sağlar.Dayanıklılığı iyi olan bu süngerlerin dekontamine edilmesi de kolaydır ve zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar.

4. Güzel ve pratik: iki renkli tasarımlı bulaşık yıkama süngerlerimiz, emme yetenekleri ve çizilmez teknolojisi ile temizliği bir esinti haline getirerek bulaşıkları sade ve zarif bir dokunuşla pırıl pırıl temiz bırakır.

5. Çok Amaçlı Temizlik: Günlük ihtiyaçları karşılayın Çok yönlülükle bu bulaşık süngerleri esnek ve çok amaçlıdır, bulaşıkların, tezgahların ve cihazların kolay temizlenmesi için mükemmeldir.

Tanım:

Pratik ve güzel bulaşık süngerimizi tanıtıyoruz!Bu sünger inatçı lekeleri kolayca çıkarmak için tasarlanmıştır ve can sıkıcı izler bırakmadan dekontamine edilmesi kolaydır.Tasarım aynı zamanda boşaltma ve alma için de uygundur, bu da onu günlük kullanım için mükemmel kılar.Güvenilir bulaşık süngerimizle günlük ihtiyaçlarınızı karşılayın!

Belirleme:

1. Adı: bulaşık yıkama süngeri

2. Malzeme: Sünger

3. Ambalaj: OPP torba

4. Boyutu: Yaklaşık 8.8*8.8*3.5 cm/3.5*3.5*1.4 inç

5. Renk: Rastgele

6. Uygulanabilir: mutfak, banyo için uygun

7. Fonksiyon: temizlik

Paket Listesi:

bulaşık yıkamak için 1 x bulaşık süngerleri

Notlar:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Nedeniyle farklı manuel ölçüm, izin lütfen 1-2 cm boyutu farkı.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Kullanım

Mutfak

Tarz

Sünger

Özellik

Çevre Dostu

Model Numarası

Bulaşık Süngerleri

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5