Tanım

Berber saç kesme makinemizle saçınızı verimli bir şekilde kesin.3, 6, 9, 12 mm, sol diyagonal ve sağ diyagonal bıçaklarla donatılmış olarak, istediğiniz uzunluk ve yoğunluğa kolayca kırpabilirsiniz.LED LCD ekran, pil ömrünü izlemenize yardımcı olur.Daha yumuşak bir kesim için titreşimi azaltın.Ev kullanımı için mükemmeldir.

Özellikler:

Ürün rengi: elektroliz gümüş

Ürün voltajı: 110V-240V, 50Hz-60Hz

Boyutu: resimde gösterildiği gibi

Ambalaj Listesi:

1 adet * kullanım kılavuzu,

6 adet * sınırı taraklar,

1 adet * USB kablosu,

1 şişe * yağlama yağı,

1 adet * temizleme fırçası

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güçlü Motor: Saçları yoğunluğa ve sertliğe göre verimli bir şekilde düzeltin.2 Seviyeli hız ayarı ve güçlü motor ile donatılmıştır.0,8 mm'den 2,0 mm'ye kadar 5 adımda ayarlanabilir kesme yüksekliğine sahip kadran tipi ana gövde.

2.Çeşitli Kesim Seçenekleri: 3, 6, 9, 12 mm ataşmanların yanı sıra sol ve sağ diyagonal seçenekler içeren bu kuaför saç kesme makinesi ile saçınızı istediğiniz uzunlukta kolayca kırparak mükemmel kesimi elde etmenizi sağlar.

3.Kolay ve Verimli Şarj: Dahili büyük kapasiteli lityum pil ve USB kablosuyla kolayca şarj edilebilen LED LCD ekran ile donatılmış, en yüksek müşteri memnuniyeti için güvenilir ve verimli sonuçlar sağlayan uzun ve sorunsuz kuaför saç kesimlerine olanak tanır.

4.Gürültü Azaltma Teknolojisi: Rahat bir berber deneyimi için titreşimi azaltın ve gürültüyü en aza indirin.Kavisli stil, hassas kesimler sağlayan ve el yorgunluğunu azaltan rahat bir tutuş sağlar.

5.Çok Yönlü Kolaylık: Bu berber saç kesme makinesi, temizliği ve bakımı kolaylaştıran çıkarılabilir bir bıçakla salon, ev ve rahat seyahat için tasarlanmıştır.Tüm saç tipleri için uygundur, herhangi bir berber veya stilist için mükemmel bir seçimdir.

Ek bilgi

Tarz

ELEKTRİK

Kullanım

Temizleme

Yapım

Tüy Bırakmayan Yapıştırma Silindiri

Malzeme

Plastik

Model Numarası

berber saç kesme makinesi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5