Tanım

Tanım:

ULTRA HAFİF-taşınabilir-KOMPAKT: Bu kompakt şemsiye sadece 8 oz ağırlığındadır, ancak büyük bir 38"(34’ değil) gölgelik oluşturacak şekilde açılır.Makyaj çantanıza, evrak çantanıza, valizinize veya çocuklarınıza mükemmel şekilde sığacak kadar kısa (6,7 inç) mini katlanabilir şemsiye backpack.It seyahat şemsiyesi için gerçekten boyuttur.

MİNİ şemsiyeyi yükseltin: 6 nervürlü mini şemsiyelerin inceleme müşterisi olarak çürük olduğunu görebilirsiniz left.So 8 kaburgalı küçük şemsiyeleri ürettik.Ve mini şemsiye şaftı, rüzgara ve yağmura karşı yeterince sağlam ve güçlü olduğundan emin olmak için bundan daha kalın tasarlanmıştır.

GÜNEŞ ve YAĞMUR ŞEMSİYESİ:

Seyahat şemsiyesi UV ışınlarına dayanıklı bir malzeme tabakasından yapılmıştır.UV koruma şemsiyesi %95 UV ışınını engelleyebilir ve sizi güçlü güneş ışığından iyi korur.Sizi güneşte serin ve yağmurda güvende tutun.Su geçirmez kaplama, kompakt şemsiyenin çabuk kurumasını sağlar.

RÜZGAR GEÇİRMEZ yapı tasarımı:

Diğer mini şemsiyelerden farklı olarak, mini şemsiyemiz 8 cam elyaf kaburgadan ve güçlü bir zihinsel şafttan yapılmıştır.Seyahat katlanır şemsiyesi, bu şemsiyeye normal şiddetli rüzgara dayanma yeteneği kazandırabilir ve rain.It diğer kompakt şemsiyelerin çoğu gibi içeriye kolayca girmez.

HARİKA BİR İDEAL HEDİYE:

Mini boy ve ultra hafif olan bu seyahat şemsiyesi, istediğiniz yere götürülmek için oldukça uygundur.Seçtiğiniz için çeşitli parlak renkler, bu seyahat şemsiyesini aileniz, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız, çocuklarınız, erkek ve kızlarınız için mükemmel bir hediye olarak yapar.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme itibaren 60 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

6. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Kompakt ve Küçük】 Bu şemsiye, büyük bir 38" (34" yerine) yağmur gölgeliği oluşturacak şekilde açılır, sadece 6,7" ye katlanır ve sadece 8 oz ağırlığında, hafif ve kompakttır

2.【Yükseltilmiş Şemsiye Mili】 Mini şemsiye mili, güçlü ve dayanıklı olmasını sağlamak için diğerinden daha kalın tasarlanmıştır, kırılması kolay değildir, rüzgara ve yağmura dayanacak kadar güçlüdür

3.【Anti-UV】 Anti-UV şemsiye UV ışınlarının %99'unu engelleyebilir, sizi güçlü güneş ışığından koruyabilir, güneşte serin ve yağmurda güvende tutabilir, su geçirmez kaplama şemsiyenin çabuk kurumasını sağlar

4.【Güvenli ve Güvenilir】 Şemsiye güvenli ve güvenilirdir, 6 fiberglas kaburga ve güçlü bir manevi şafttan yapılmıştır ve bu şemsiyeye normal şiddetli rüzgar ve yağmurda süper dayanıklılık sağlar

5.【Güzel Hediye】 Bu Seyahat Şemsiyesi Seçtiğiniz için çeşitli parlak renkler, bu seyahat şemsiyesini aileniz, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız, çocuklarınız, erkek ve kızlarınız için mükemmel bir hediye haline getirir

Ek bilgi

Yaş Grubu

Çocuklar

İşlev

Katlama

Ürün

Şemsiye

Boyut

XXS

Kontrol

Yarı otomatik

Kaynak

Anakara Çin

Desen

Beş katlanır Şemsiye

Panel Malzemesi

Renkli Kaplama

Tip

Şemsiyeler

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5