Tanım

Tanım

1.100 % Brand New ve yüksek kalite, toksik Olmayan, çevre koruma

2.Yüksek Kalite: Müşterilerimize her ayrıntıda sadece yüksek kaliteli ürünler ve hassas tasarımlar sunduğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz.

3.Bahçenizdeki bu rakun çiftine aldırış etmeyeceksiniz!Aslında, Reçine Rakun Kuş Banyomuz kuşları, kelebekleri ve diğer arzu edilen canlıları yıkanmak veya nemlendirmek için çekecektir.

4.Bu eğlenceyi seven kuş banyosunun eğlenceli tasarımına bayılacaksınız.Rakunlar, sizi ikiye katlamanızı sağlayacak gerçekçi bir görünüm için inanılmaz derecede ayrıntılıdır: ifade dolu tatlı yüzler, parlak ve meraklı gözler, doğal pozlar ve burundan pençelere kadar gerçekçi özellikler.

5.Bu sağlam heykeli bahçenizin herhangi bir yerine bakım gerektirmeyen, kuş dostu bir vurgu olarak yerleştirebilir veya bahçenizde bir özellik parçası haline getirebilirsiniz.Rustik, sanatsal tasarım, banliyö arka bahçesinden dağ kulübesine kadar iyi çalışır.İç mekan dekoru olarak bile kullanabilirsiniz - olasılıklar sonsuzdur!

6.Ve bu manzara vurgusu oyulmuş ahşaptan yapılmış gibi görünse de, aslında her yıl elementlere (ve doğaya) dayanmak için tüm hava koşullarına dayanıklı reçinedir-bakıma gerek yoktur!

7.Tüm hava koşullarına dayanıklı reçineden yapılmış kuş banyosu

8.Çok detaylı oyma ahşaba benziyor

9.Üstünde sığ su havzası olan ağaç kütüğünde bir çift rakun

10.Rustik, doğadan ilham alan tasarım eğlenceyi seven ve tuhaftır

11. Bakım gerektirmeyen, uzun ömürlü

12.Açık havada veya hatta evinizde herhangi bir yerde kullanın

Boyutu: 20 cm x 13 cm x 9 cm

Ek bilgi

Malzeme

reçine

Tema

Hayvan

Kaynak

Anakara Çin

Tarz

Pastoral Tarzı

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5