Tanım

Odanızı daha rüya gibi ve romantik hale getirecek bir şey mi arıyorsunuz?Güzel rüyamıza göz atın catcher.It bu sadece bir dekorasyon değil, aynı zamanda barış ve iyi şanslar için dua etmenin özel bir anlamını da taşır.Bu harika parça, aradığınız hisleri getirecek, rahatlatıcı bir atmosfer yaratmayı seven sevgililer veya kızlar için mükemmel.

Belirleme:

Adı: Ay Rüya Yakalayıcı

Malzeme: boncuk + tüy + demir halka

Ağırlık: 56g

Boyutu: yaklaşık 75 * 19 cm / 29.5*7.5 in

Renk: mavi, , mor

Süreç: el yapımı

Ambalaj Listesi:

Ay Rüya Yakalayıcı*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güzel Hazırlanmış: Zengin ve muhteşem renkler, güzel ve canlı tüyler, zarif detaylar, düzgün ve ritmik bir ızgara, turkuaz kolyeler, el yapımı boncuklar ve ağlarla bu rüya yakalayıcı %100 el dokumasıdır.

2.LED ışıklarla monte edilmiştir: Bu Rüya Yakalayıcısının renkli LED ışıklarıyla rüya gibi bir ortam yaratın.Çeşitli renklerle, herhangi bir dekora ideal bir ektir.Renkli ışıklı dahili LED ışıklar, onu daha rüya gibi ve romantik hale getirir.

3.En iyi dileklerimle: Rüya Yakalayıcımızı yatak odanıza asarak iyi şanslar ve kabussuz uyku yaşayın.Ürünümüz, eve huzur ve iyi şanslar getirmede daha derin bir anlam taşır.Hediye olarak verin, Sizin ve sevdiklerinizin tatlı rüyalar görmesini diler.

4.Çekici Süslemeler: Dekorunuza şık bir boho dokunuşu eklerken pozitif enerjiyi aşılamak için tasarlanmış Dream Catcher ile alanınızı ve ruhunuzu yükseltin.Odayı iyi hislerle doldurarak zahmetsizce sarkmasına izin verin.

5.Yaratıcı Hediye: Rüya Yakalayıcı kitimizle sevdiklerinizi özel ve takdir edilmiş hissettirin.Noel severler ve kızlar, bu mükemmel zanaat hediyesiyle gelen sürpriz ve yaratıcılığa bayılacaklar.Harika bir doğum günü veya Şükran Günü hediyesi fikri.

Ek bilgi

Malzeme

Bitki Lifi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5