Tanım

Portbale Şamandıra Şamandıra Hava Kuru Çanta PVC Su Sporları Güvenlik Çantası Açık Su Yüzme için bel Kemeri ile

Özellikler:

1.Güvenli ve Ayarlanabilir Tasarım: Yüksek elastikiyetli toka ve doğrudan geçmeli emniyet tokası ile bu şamandıralı şamandıra hava kuru torbası hızlı ve güvenli bir şekilde sabitlenmesini sağlar.Ayarlanabilir çekme önleyici kemer, sağlam ve güvenilir bir uyum sağlar.Hızlı serbest bırakma tokası, su aktiviteleri sırasında güvenliği sağlayarak kolay ayarlama ve rahat bir uyum sağlar.

2.Dayanıklı ve su geçirmez Malzeme: Kalınlaştırılmış PVC su geçirmez kumaştan yapılmış bu yüzme güvenli şamandıra, gelişmiş güvenlik ve sağlık için kapsamlı su geçirmez koruma, şok direnci ve yüksek mukavemet sunar.Malzeme darbelere karşı dayanıklıdır ve suya karşı güvenilir bir bariyer sağlar, bu da onu çeşitli su bazlı aktiviteler için uygun hale getirir.

3.Rahat ve Güvenli Kullanım: Drift çantası, pürüzlü kenarları önleyen ve el kesmelerini önleyen yumuşak bir tutamağa sahiptir ve herhangi bir rahatsızlık veya yaralanma olmadan kaliteli oyun süresinin keyfini çıkarmanızı sağlar.

4.Kullanışlı Depolama Çözümü: Bu taşınabilir emniyetli yüzme şamandırası, yüzerken kişisel eşyalarınızı saklayabileceğiniz bir saklama bölmesi sağlar outdoors.It tek bir pakette hem yüzme güvenliğini hem de eşya güvenliğini sağlar.

5.Ekstra Güvenlik için Güçlü Yüzdürme: Çift hava yastığına sahip büyük boyutlu şamandıra çekme şamandıra torbası, daha da güçlü yüzdürme sağlar ve mükemmel destek sağlar needed.It özellikle yüzme aktiviteleri sırasında yorgunluk, bacak krampları veya geçici dayanıklılık kaybı nedeniyle dinlenmeye ihtiyaç duyan kişiler için faydalıdır.

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Ürün malzemesi: PVC

Ürün rengi: gül kırmızı, floresan yeşil, turuncu

Ürün Boyutu:

Oval Boyutu: 50 cm / 19.69 in x 40 cm / 15.75 in

Kare Küçük: 45 cm/17.72 in x 28 cm / 11.02 in

Kare Büyük: 55 cm/21.65 in x 38 cm / 14.96 in

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 Adet * Emniyet Şamandıra Çantası

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5