Tanım

1 ~ 4 ADET JoyMaySun Profesyonel Sualtı Maskesi Kamera dalış maskesi yüzme gözlükleri Şnorkel Tüplü Dalış Kamera Tutucu GoPro

Tanım:

Özellikler

Herkes için uygun: Bu yetişkin şnorkel kıyafeti, neredeyse her yüz şekline uyacak şekilde şekillendirilebilen tamamen ayarlanabilir bir kafa bandı ve yüksek kaliteli silikon yüz eteği ile donatılmıştır.Nervürlü tasarım ek destek sağlar ve su geçirmez bir sızdırmazlık sağlar.

Buğu önleyici kaplamalı temperli cam: maksimum su altı görünürlüğünün keyfini çıkarın.Gelişmiş lens şekli tasarımı ve buğu önleyici temperli cam, özellikle yeni başlayanlar için kristal berraklığında bir sualtı deneyimine sahip olacağınız anlamına gelir.Tek parça cam tasarımı, su altında daha iyi ve daha geniş bir görünüm sağlar.

Yıkama valfi + sıçrama korumalı tam kuru solunum tüpü: Gelişmiş sıçramaya dayanıklı sistem, suyun solunum tüpüne girmesini önleyebilir ve yıkama valfi, solunum tüpündeki suyu kolayca çıkarabilir ve boşaltabilir.

Profesyonel sınıf malzemeler: Maske ve şnorkel en kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Silikon maske ve ağızlık maksimum konfor ve uzun ömürlü performans sağlar.

Şnorkel ekipmanlarımız ve dalış ekipmanlarımız kapsamlı bir şekilde test edilmiştir ve her ürünü destekliyoruz.Müşteriler bizim önceliğimizdir ve arızalı ürünleri değiştirmekten memnuniyet duyarız.

Belirleme

Ürün No. Model numarası.: MS1385S53

Renk: metalik mavi, metalik kırmızı, metalik gümüş, metalik yeşil, pembe şeffaf tutkal, turuncu, açık sarı, pembe baise tutkal, kraliyet mavi fin takım elbise

Ürün kategorileri: yüzgeçler, şnorkeller, solunum maskeleri, gözlükler, dalış çantaları, dalış kıyafetleri, dalış ekipmanları, el ağları / eldivenler

Malzeme: Silikon + Temperli Cam

Özellikler:

Özellikler:

1.TEK BEDEN herkese uyar: Yetişkinler ve gençler için bu şnorkel seti, tamamen ayarlanabilir kafa kayışları ve hemen hemen her yüz şekline uyacak şekilde kalıplanan yüksek kaliteli silikon yüz eteği ile birlikte gelir.Nervürlü tasarım ekstra destek sağlar ve su geçirmez bir sızdırmazlık sağlar.

2.TEMPERLİ CAM: Maksimum su altı görünürlüğünün keyfini çıkarın.Gelişmiş lens şekli tasarımı ve temperli cam, özellikle yeni başlayanlar için kristal berraklığında bir su altı deneyimine sahip olacağınız anlamına gelir.Tek parça cam tasarımı, su altında daha iyi ve daha geniş görüş sağlar.

Tahliye vanası + sıçrama korumalı TAM kuru ŞNORKEL: Gelişmiş sıçrama önleyici sistem, suyun şnorkele girmesini önler ve tahliye vanası, suyu şnorkelden kolayca temizlemenizi ve boşaltmanızı sağlar.

3.PROFESYONEL sınıf MALZEMELER: Şnorkel seti, üst sınıf malzemeler kullanılarak üretilmiştir.Silikon etek ve ağız parçası maksimum konfor ve uzun ömürlü performans sağlar.

Şnorkel ekipmanlarımız ve tüplü ekipmanlarımız tamamen test edilmiştir ve her bir ürünün yanındayız.

Paket içeriği:

1 * Dalış gözlüğü + tüp

Ek bilgi

Özellik D

Su Sporları

Malzeme

Silikon ve Temperli Cam

Özellik B

Şnorkel Maskesi

Destek

Dropshipping ve Toptan Satış

Özellik C

Ayarlanabilir dalış maskesi

Özellik E

Plaj tatili

Özellik A

miyopluk

Kaynak

Anakara Çin

Özellik F

Buğu önleyici Dayanıklı

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5