Tanım

Mermi Noktaları:

1.Güvenli ve Güvenilir: Sauna başlığı, iyi ısı yalıtımı ve su emme özelliklerine, iyi hava geçirgenliğine, yumuşak ve kullanımı rahat, kırılması kolay olmayan ve deforme olması kolay olmayan yün ve karbon fiber malzemeden yapılmıştır.

2.Aşırı Isınmayı Önleyin: Sauna yünü başlığı, spa, sauna ve diğer ilgili aktiviteler sırasında başınızı ve saçınızı aşırı ısınmadan korumak ve saçınızı ısının zararlı etkilerinden korumak için tasarlanmıştır.Vücudu aşırı ısınmaya ve sıcak çarpmasına karşı koruyun.Saunanın keyfini uzun süre çıkarabilirsiniz.

3.Tek Beden Herkese Uyar: Sauna şapkası çoğu kafa ölçüsü için uygundur.Gri ve beyaz renklerde mevcuttur, iyi esneklik, iyi nefes alabilirlik, ince sızdırmazlık çizgisi, klasik kalite, giymeniz ve değiştirmeniz için yeterince iyi.

4.Taşıması Kolay: Sauna başlığı basit ve hafiftir, yumuşaktır ve kolay değildir deform.So çantanıza koyabilirsiniz ve sırt çantanızda yer kaplamaz.Taşımak için harika.

5.İdeal Hediye: Sauna şapkasını ailenize, arkadaşlarınıza ve iş arkadaşlarınıza doğum günlerinde, yıldönümlerinde, yeni eve taşınmalarda, Noel'de tatlı ve sıcak bir hediye olarak verebilir ve eğlenceyi birlikte paylaşabilirsiniz.

Özellikler: 1. Yün ve elyaf malzemeden yapılmış, yumuşak ve kullanımı rahat, kırılması kolay değil ve deforme olması kolay değil.

2. Spa, sauna ve diğer ilgili aktiviteler sırasında başınızı ve saçınızı aşırı ısınmaya karşı korumak için tasarlanmıştır.

3. Çoğu insanın kafa ölçülerine uygundur.

4. Aralarından seçim yapabileceğiniz gri ve beyaz renkler, iyi esneklik, nefes alabilirlik, ince sızdırmazlık çizgileri, yüksek kalite ve klasik.

Şartname: 1.Ürün adı: Keçe sauna başlığı

2.Ana malzeme: yün

3.Renk: gri, beyaz

Ürün listesi: Sauna şapka hissettim*1

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Ek bilgi

Kullanmak

Soğutma

Model Numarası

sauna şapkası

Özellik

Çevre Dostu

Tarz

Katı

Yaş Grubu

Evrensel

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5