Tanım

Özellikler:

* Marka yeni ve yüksek kaliteli

*Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, dayanıklı ve kullanımı pratik

* 【8 in1 parlatma pedi kiti】Bu araba parlatma pedi kiti toplam 8 parçaya sahiptir, 5 yün parlatma pedi (180mm), 1 cırt cırt arka ped, 1 matkap adaptörü, 1 altıgen şaft matkap adaptörü alacaksınız.Bu parlatma kiti ile aracınızı kolayca parlatın, güzelleştirin ve temizleyin!

* 【Premium Malzeme】 Parlatma pedlerimiz yüksek kaliteli doğal yünden yapılmıştır, yün yastıklarımız çoğu taklit yün yastıktan daha iyidir. market.It cila/tamponu korumak için daha kolay kilitlenmesi için doğal lanolinli gerçek yünden yapılmıştır, bitişi çizmeyecek kadar yumuşaktır.

* 【Hex Shank Matkap Adaptörü】 Yün parlatma pedimiz sizin için 1 M14 matkap adaptörü ve 1 M14 Hex Shan matkap adaptörü ile donatılmıştır.Bu, herhangi bir hava veya elektrikli matkap ve diğer kontrol aletleriyle kullanılabileceği anlamına gelir.Açılı taşlama makineleri, güç tamponları, el matkapları ve elektrikli parlatıcılar vb.

* 【Kullanımı kolay ve Temiz】 Polar pedin arkasında bir cırt cırt vardır, sadece kullanmak için arka pede yapıştırın.Yastık pedleri saniyeler içinde değiştirilebilir ve size değerli zaman kazandırır.Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.Not: Parlatma pedi, partikül kalmamasını sağlamak için kullanmadan önce düz bir şekilde temizlenmelidir.Parlatma pedi kullanımdan hemen sonra temizlenmelidir.

* 【Geniş Uygulamalar】URAQT parlatma pedleri, araba boyası, zeminler, cam, ahşap, taş vb.Gibi parlatılması veya parlatılması gereken herhangi bir yüzey için uygundur.Cam temizleme, ev geliştirme, oto tamir, bakım, vernikleme, araba farları, detay temizleme ve son işlem vb.Için kullanılabilir.Parlatma sıvılarıyla kullanıldığında iyi güzelleştirici ve parlatma sonuçları.

*Boyut: 80mm, 150mm, 180mm (isteğe bağlı)

Paket şunlardır:

5x yün parlatma pedleri

1x yapışkan disk

2x çubuk

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5