Tanım

Mermi Noktaları:

1. Mercan Kadife Malzeme: Yumuşak ve emici elyaf havlu ve mercan kadifeden yapılmış bu eldivenler kir ve tozu kolayca ve nazikçe silebilir.İçinde su geçirmez bir file sünger ile.

2. Çizilmez: Bu eldivenler kürk veya tüy bırakmayan yumuşak Şönil mikrofiberden yapılmıştır, böylece aracınızın yüzeyini çizmeden kiri etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.Birden fazla yıkamadan sonra bile aracınızda yumuşak ve yumuşak kalırlar.

3. Kavraması kolay: Araba yıkama eldivenleri, elinize rahat ve güvenli bir şekilde uyan çizilmeye karşı dayanıklı bir tasarıma sahiptir.Mükemmel boyuttaki ovma kapakları ile aracınızın temizlenmesi zor köşelerini kolayca temizleyebilirsiniz.

4. Elastik bilek kayışı: Bu araba yıkama eldivenleri ellerinize rahatça ve rahatça sığacak şekilde tasarlanmıştır.Eldivenleri elinize sabitlemeye yardımcı olan ve düşmelerini önleyen elastik bir bilek kayışı vardır.

5. Ultra absorbans: Bu araba yıkama eldivenleriyle, arabanızı su israf etmeden etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.Oldukça emilebilirler ve çok miktarda kir ve tozu hızla emebilirler.

Tanım:

Kürk dökmeyecek yumuşak ve yüksek oranda emilebilir elyaf havludan yapılmış bu araba yıkama eldiveni ile arabanızı parlatın.Eldiven ayrıca aracınızın boyasına zarar vermeden kiri ve kiri temizlemek için her iki tarafta çizilmeye karşı dayanıklı ovma kapaklarına sahiptir.Bu dayanıklı ve kullanımı kolay araba yıkama eldiveni ile arabanızı yıkarken kendinizi rahat ve güvende hissedin.

Özellikler: 1. Ürün adı: Mercan kadife temizlik eldiveni

2. Ürün rengi: Mavi / turuncu

3. Malzeme: Şönil + mercan kadife

4. Ürün ağırlığı: 95G

5. Ürün boyutu: 23.5 * 15.5 CM/9.2*5.3 inç

Ürün Listesi: Araba yıkama eldiveni *1

Ek bilgi

Ürün Uzunluğu

23.5cm

Ürün Çapı

3cm

Ürün Yüksekliği

3cm

Malzeme Türü

Şönil + mercan kadife

Ürün Genişliği

15.5cm

Kaynak

Anakara Çin

Ürün Ağırlığı

150g

Özel Özellikler

Temizlik için Mikrofiber Eldivenler

Öğe Türü

Süngerler, Bezler ve Fırçalar

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5