Tanım

【Naylon malzeme】 Temizleme fırçamız %100 % yepyeni ve yüksek kaliteli naylon malzemeden yapılmıştır ve naylon kıllar yüzeye zarar vermez.

【Çok fonksiyonlu】 Bu duş başlığı temizleme fırçasının birçok kullanımı vardır ve duş başlığını, cep telefonu veri portunu, musluk ağzını vb.Temizlemek için kullanılabilir.

【Verimli Temizlik】 Bu duş başlığı deliği temizleyicisinin kılları spiraldir ve bu tasarım verimli temizlik özelliklerine sahiptir.

【Kullanımı Kolay】 Bu duş başlığı temizleyicisinin fırça başlığı boyutu küçük çaplıdır ve küçük fırça başlığı derin temizlik için uygundur.

【Mobilya Temelleri】 Duş başlığı delik temizleyicimiz bir ev eşyasıdır ve duştan gelen diğer atıkları önleyebilir ve rahatlatıcı bir banyo yapmamıza izin verebilir.

Ürün Adı: Duş Başlığı Delik Temizleyici

Renk: Beyaz

Miktar: 10 adet

Malzeme: PP + Naylon

Boyutu: 0.8×6 CM / 0.32×2.36 inç

Uygun olanlar: çapı 0,7 mm'den büyük delikler

Yaygın Kullanım Alanları Şunlardır: temizleme çubukları, sinek kuşu besleyicileri, püskürtme tabancaları, hareketli pimler, püskürtme tabancaları, dövme ekipmanları, küçük nozullar, klavyeler, dikiş makineleri, karbüratör kanalları

Not:

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

10 * Duş Başlığı Delik Temizleyici

10 adet ,Naylon ,Küçük ,Yeniden kullanılabilir ,Çok fonksiyonlu ,Temizleyici Aracı,Beyaz, Duş Başlığı Delikleri için, Telefon Delikleri için

Ek bilgi

Tip

Diğer

Model Numarası

Duş Başlığı Delik Temizleyici

Kullanım

Mutfak

Malzeme

PP

Özellik

Çevre Dostu

Tarz

Scourer'ın

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5