Tanım

Mermi Noktaları:

1. Güçlü Temizleme Gücü: Bu köpük temizleyici, inatçı lekeleri, su lekelerini, yağlı, grafiti, koltuk kararmasını ve tozu aracınızın iç kısmından etkili bir şekilde temizleyerek temiz bırakabilir.

2. Çok yönlü Çözüm: Bu köpük temizleyici sadece arabanız için değil, eviniz için de uygundur.Halı, döşeme, pano gibi dış ve iç yüzeylerde kullanabilirsiniz. more.It tüm temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamanın kullanışlı ve etkili bir yoludur.

3. Koruma ve Koruma: Bu köpük temizleyici, aracınızdaki kiri ve kiri temizlemekle kalmaz, aynı zamanda gelecekteki lekeleri ve UV hasarını önleyen ve aracınızı daha uzun süre bozulmamış durumda tutan koruyucu bir tabaka oluşturur.

4. Kullanımı kolay: Pahalı otomatik detaylandırma hizmetleri olmadan aracınız için yüksek performanslı temizlik elde edin.Bu köpük temizleyicinin hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için kullanımı kolaydır, size para ve zaman kazandırır.

5. Zaman Kazandıran Çözüm: Sert lekeleri çıkarmak için derinlemesine nüfuz eden araba için köpük temizleyicimizle temizleme işlemini basitleştirin ease.No arabanızı fırçalamak için daha fazla saat harcamak-zamanın bir kısmında ışıltılı bir sonuç elde edin.

Tanım:

Çok yönlü çözümümüzle zorlu lekeleri ve kiri aracınızdan zahmetsizce çıkarın.Çok işlevli araba köpük temizleyici, bu zaman kazandıran çözüm sayesinde hiçbir zaman sorunsuz ve profesyonel kalitede sonuçlar verir.Etkili köpük temizleyicimizle aracınızın yepyeni görünmesini sağlayın.

Belirleme:

1. Boyut: 60ml ve 100ml

2. Uygulama kapsamı: her türlü araç, motosiklet, bisiklet ve diğer araçlar için uygundur

3. Uygulama senaryoları: araba dış, araba pencereleri, iç döşeme, lastikler ve diğer araba yüzeyleri için uygundur

4. Fonksiyon: temizleme, dekontaminasyon, boya yüzeyinin korunması

5. Özellikler: limon kokusu, hafif ve tahriş edici olmayan, kullanımı kolay

Ürün Listesi:

araba için köpük temizleyici x 1

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Ek bilgi

Öğe Türü

Deri ve Döşeme Temizleyici

Ürün Ağırlığı

70g

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme Türü

sıvı

Ürün Hacmi

60ml

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5