Tanım

Bu sevimli Noel köpek süsleri ile yatak odası dekorunuza şenlikli bir çekicilik katın!Hafif malzemelerden yapılmış bu sevimli süs eşyaları, atkılı bir köpeğe sahiptir ve uzun ömürlüdür.Hem köpek severler hem de tatil meraklıları için mükemmel!

Belirleme:

Ürün Adı: Noel Ağacı Köpek Süsleri

Ürün Malzemesi: Akrilik

Ürün Boyutu: 8 * 1 * 8 cm/3.14*0.39*3.14 içinde (yaklaşık.)

Ambalaj Listesi:

1 * Noel Ağacı Köpek Süsleme

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir hata olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sevimli Görünüm: Sevimli köpek şeklindeki süslemelerimizle Noel dekorunuzu yükseltin.Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen bu el işi süslemeler, sevimli detaylara ve canlı renklere sahiptir.Sevimli görünümleri, zevk alacağınızdan emin olan eğlenceli ve zarif bir dokunuş katıyor.

2.Güvenilir ve Temiz: Güvenilir akrilik malzemeden yapılmış bu süslemeler hafiftir ve temizlenmesi kolaydır.Köpeğinizi kırmayacaklar veya zarar vermeyecekler ve Noel ağacınıza şenlikli bir dokunuş katacaklar.

3.Iyi yapılmış: Bu Noel ağacı köpek süsleri, yeniden kullanılabilir, solmaz ve kırılması kolay olmayan yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.Dokunmak için rahattırlar ve ağacınızın daha şenlikli ve çekici görünmesini sağlayacak net desenlere sahiptirler.Bu süslemeler iyi yapılmış ve uzun ömürlüdür, böylece uzun yıllar boyunca tadını çıkarabilirsiniz.

4.Birden Fazla Yer: Bu sevimli ve eğlenceli Noel ağacı köpek süsleriyle tatil sevincini yayın.Oturma odalarınıza, evlerinize, yemek odalarınıza ve oyun odalarınıza canlı bir dokunuş katın.İyi hisler getirin ve herkes için neşeli bir atmosfer yaratın.Köpek severler ve gülümsemeye ihtiyacı olan herkes için mükemmel!

5.Şenlikli Olması Gerekenler: Bu Noel ağacı köpek süsleri, köpek severler için olmazsa olmazlardan.Sevimli tasarımları, tatil dekorunuza sıcak ve hoş bir dokunuş katarak tam bir Noel atmosferi yaratır.Kutlamanızı tamamlamak için şimdi 1'i alın!

Ek bilgi

Elektronik

No

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5