Tanım

Özellikler:

* Cadılar bayramı CÜCELERİ figürleri: Bu Cadılar Bayramı, Noel, Şükran Günü, Paskalya, doğum günü, tatil, eve taşınma hediyeleri vb.Gibi bir hediyedir.ve yetişkinler bu sevimli peluş bebeği sevecekler;

* İSVEÇLİ GNOME bebek Bu cadı bebeği çok güvenli ve dayanıklıdır, deforme olması veya solması kolay değildir, uzun süre kullanılabilir.Güzel renk ve Cadılar Bayramı temasıyla tasarlanan mekanınıza kesinlikle canlılık katabilir.

* Cadılar bayramı CÜCELERİ PELUŞ : Harika bir dekorasyon olarak kullanmak, size daha mutlu bir ruh hali getirmek ve festival atmosferini güçlendirmek.Kompakt boyut, hafif, tercih ettiğiniz farklı yerlere saklanması veya taşınması kolaydır.

* ÜRKÜTÜCÜ CÜCELER : Raflarınızı, masalarınızı, kanepenizi, yatağınızı vb.Süslemek için kullanabilir veya ailenize veya arkadaşlarınıza iyi bir hediye olarak da gönderebilirsiniz.

* İSKANDİNAV TOMTE :Sevimli ve özel şekli bu meçhul cüce bebeği daha göz alıcı hale getirir.Masaüstünüze koymak, festivale ve mekana kalıcı ve renk katabilir;

Özellikler:

Adı: Festivali Cadı Bebek Süsleme

Malzeme: Gazlı Bez + Payetler

Boyutu: 28 * 21.5 cm

Ağırlık: 29g

Renk: yeşil

Paket içeriği:

1 * Festivali Cadı Bebek Süsleme

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

Plastik

Model Numarası

cadılar bayramı dekorasyonu

Elektronik

No

Neden

Parti, Cadılar bayramı

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5