Tanım

1/2 ADET Güç Tasarrufu Enerji Ekonomisti Elektrik Enerjisi Güç Tasarrufu Kutusu Cihazı AB / İNGİLTERE / ABD Plug Elektrik Tasarrufu Kutusu

Tanım:

Çalışma modu: mekanik

Güç modu: AC

Anma gerilimi: 90-250(V)

Anma gücü: 3 (W)

Anma frekansı: 50-60 (Hz)

Renk: Beyaz

Ürün özellikleri: Amerikan düzenlemeleri, ingiliz düzenlemeleri, Avrupa düzenlemeleri

Güç kaynağı modu: DC

Ürün kullanımı: güç tasarrufu hazine, gaz

Özellikler:

1. Ev yüksek verimli akıllı güç tasarrufu, voltajı stabilize etmek, voltaj dengesizliğini önlemek, güç tasarrufu etkisi elde etmek için güç tüketimini istikrarlı bir denge sağlamak, güç kaynağı güç faktörünü her yöne iyileştirmek için voltaj dengeleyici, voltajı ve akımı stabilize edebilir, hattaki geçersiz akım kaybını azaltabilir, parazit dalgalanmasını önleyebilir ve ardından elektrikli cihazların servis ömrünü uzatın.

2. Ürün, mevcut dışbükey dalgayı önlemek, tüm ev aletlerini korumak ve ardından tüm ev aletlerinin hizmet ömrünü uzatmak için dışbükey dalga önleyici cihazla donatılmıştır.

3. Kondansatörü elektronik olarak kontrol edin, akımı dengeleyin, elektrikli ürünlerin gücünü her yöne artırın ve geçersiz elektrik israfını önleyin.

4. Elektrikli cihazın kendisi akım tüketmez, 24 saat 365 gün, tüm hava koşullarında kullanım elektrik faturalarının yükünü artırmaz.

5. Klima, çamaşır makineleri, buzdolapları, elektrikli fanlar, televizyonlar, pompalar, ses, floresan lambalar ve diğer ev aletleri, verimli enerji tasarrufu, bilimsel para için uygundur.

6. Akıllı güç tasarrufu sistemi, güç kaynağı voltajını optimize eder, elektrik verimliliğini artırır ve elektrik enerjisinin geri dönüşümünü destekler.

Paket içeriği:

1 * güç tasarrufu

Ek bilgi

Akıllı Cihaz mı

No

Şekil

Dikdörtgensel

Anma gerilimi

90-250 V

Uygulama

Hastane

Kaynak

Anakara Çin

Soket tipi

USB

Topraklama

Evet

Çalışma Modu

Mekanik

Anma frekansı

50-60 Hz

Arka ışık / gösterge

değil

Model Numarası

Güç Tasarrufu

Anma Gücü

3 W

Kurulum Türü

Duvara Monte

Malzeme

Plastik

Güç kaynağı modu

AC GÜÇ

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5