Tanım

Bungee dok hattı Klipsli Ayarlanabilir Güçlü Çekme Mukavemeti Kolay Kurulum Palamar halatı Kayık Tekne Aksesuarları

Rıhtım hattımız, her iki ucunda ayarlanabilir halka ve paslanmaz çelik klips ile tasarlanmıştır, rıhtımı bağlamak ve çıkarmak kolaydır.Bu ürün, tüm açık hava su aktiviteleriniz için mükemmel bir aksesuardır.

Aşınma, nem ve güneş direnci ile mükemmel performans.Ayrıca, 1000kg çekme dayanımına sahip rıhtım hattımız.

Bu rıhtım hatları kano, jet ski, duba, kano, motorlu tekne ve daha fazlası için mükemmeldir.Uzun süreli kullanım için dayanıklı ve kararlı malzeme bileşimi.

Elastik bir çekirdeğe sahip, yerleşik bir tampon görevi görerek bungee olmayan rıhtım hatlarında yaşanan çarpma ve çekişi ortadan kaldırır.Bu, her seferinde sorunsuz ve güvenli bir yerleştirme deneyimi sağlar.

Hafif ve taşınabilir, rıhtım hattımız sırt çantanızda kolayca taşınabilir.Bu ürün, tüm açık hava su aktiviteleriniz için mükemmel bir aksesuardır.

Tanım:

Tüm açık hava su aktiviteleriniz için mükemmel bir aksesuar olan rıhtım hattımızı tanıtmak.İster jet ski, kano veya duba kullanıyor olun, bu rıhtım hattı bir must-have.It bir ucunda paslanmaz çelik bir klips ve diğer ucunda bir halka bulunur ve ayarlanabilir boyutlandırma ile hızlı ve kolay yerleştirme sağlar.Rıhtım hattımızın öne çıkan özelliklerinden biri şok emme yetenekleridir.Elastik bir çekirdeğe sahip, yerleşik bir tampon görevi görerek bungee olmayan rıhtım hatlarında yaşanan çarpma ve çekişi ortadan kaldırır.Bu, her seferinde sorunsuz ve güvenli bir yerleştirme deneyimi sağlar.

Rıhtım hattımız sadece son derece iyi performans göstermekle kalmaz, aynı zamanda oldukça dayanıklıdır.Aşınmaya dayanıklı malzemelerden yapılmış, dış mekan kullanımının aşınmasına ve yıpranmasına dayanabilir.Ayrıca neme ve güneşe dayanıklıdır, bu da onu çeşitli hava koşullarında uzun süreli kullanıma uygun hale getirir.Rıhtım hattımızı temizlemek ve saklamak bir esinti.Temizlemesi kolay tasarımı sorunsuz bakım sağlarken, kompakt boyutu depolamayı kolaylaştırır.Rıhtım deneyiminizi bugün rıhtım hattımızla yükseltin!

Ürün Adı: Bungee Dock Hattı

Malzeme: Polietilen

Çekme Dayanımı: 1000kg(2200lbs)

Özellikler: Hafif, Taşınabilir, Ayarlanabilir

Boyut Ayrıntıları:

Uzunluk: 122 cm / 48.03" (Yaklaşık.)

Çap: 1.6 cm/0.63 " (Yaklaşık.)

Notlar:

Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Paket içeriği:

1 x Bungee rıhtım hattı

Ek bilgi

Açık Hava Etkinliği

Su kayağı

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5