Tanım

Arkadaşlarıma: Öğelerimize gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim ve keyifli bir satın alma diliyorum.Öğelerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve her zaman yanınızdayız.

Toplu olarak satın almaya hoş geldiniz, ne kadar çok satın alırsanız, o kadar çok teklifiniz olur.Ne kadar çok satın alırsanız, lojistik güncelliği o kadar hızlı olur.

Bu arada, mağazamızı beğendiyseniz, lütfen mağazamızı Favori mağazalarınıza ekleyin, yeni varış ve indirim bilgilerimizi zamanında alabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.

1000Mbps Ethernet kablo ayırıcı 1 ila 2 ile Uyumlu Cat5 Cat5e Cat6 Cat7 İki Cihaz Paylaşımı RJ45 Ağ Splitter

1. Eşzamanlı kullanım: RJ45 Ethernet splitter, bir ağ kablosunu iki çıkışa bölebilir, her arayüz tam 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet performansını destekler, sinyal iletimi birbirine müdahale etmez, iki bilgisayarı aynı anda internete bağlayabilirsiniz.

2. UZUN mesafe iletimi: Yüksek hızlı ve istikrarlı veri iletimi, kayıpsız ağ sinyali, 100 metreye kadar iletim mesafesi, yine de 1000Mbps Gigabit Ethernet performansını koruyabilir.

3. YAYGIN OLARAK UYUMLU: RJ45 splitter, Cat5/Cat5e/Cat6/Cat7 kablolarıyla uyumludur.Bilgisayarlar, IPTV set üstü kutuları, yönlendiriciler, POE kamera, ADSL, hub'lar, anahtarlar, TV'ler, kablosuz cihazlar vb.Ile uyumludur.

4. LED GÖSTERGELİ: Gigabit RJ45 splitter adaptörü LED göstergeli, hangi bağlı cihazın çalıştığını, tak ve çalıştır, basit ve hızlı olduğunu kolayca belirleyebilirsiniz.

5. GENİŞ kullanım alanları: Ethernet splitter, bilgisayarlara ve bilgisayarlara, yönlendiricilere ve ıptv'ye, bilgisayarlara ve yönlendiricilere, IPTV ve ıptv'ye ve yönlendiricilere ve yönlendiricilere vb. Bağlanmak gibi çeşitli ağ cihazları arasında serbest hatlar gerçekleştirebilir.

Şartname: Öğe türü: 1000 Mbps Ethernet kablo ayırıcı 1 ila 2

Malzeme: Alüminyum Alaşım

Arayüz Tipi: RJ45

İletim Hızı: 10/100/1000 Mbps

İletim Mesafesi: Maksimum Yaklaşık. 100 metre / 328ft

Uyumlu Kablo: RJ45 Splitter, Cat5/Cat5e/Cat6/Cat7 Kablosuyla uyumludur.

Nasıl Kullanılır: tak ve çalıştır

Paket listesi: 1 x Ethernet kablo ayırıcı

1 x Güç Kablosu

1 x Kullanım Kılavuzu

Not: 1.Çipin teorik değeri, gerçek kullanıma bağlı olarak gigabit internet hızını destekler 2.Makineye güç sağlamak için lütfen 5V 1A güç kaynağı kullanın

Ek bilgi

Marka Adı

VBESTLİFE

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5