Tanım

Mermi Noktaları:

1. Ahşap Para Kutusu: Bu para tasarrufu kutusu, hasar görmesi kolay olmayan sağlam ahşaptan yapılmıştır, böylece uzun süre kullanabilirsiniz time.It içindeki parayı görmenizi sağlayan ve sizi daha fazla tasarruf etmeye motive eden şeffaf akrilik bir ön yüze sahiptir.

2. Çıkarılabilir Kapak: Bu para tasarrufu kutusu sadece madeni paralarınızı saklamak için pratik bir yöntem değil, aynı zamanda sizin için şık bir aksesuardır. home.It tasarruflarınıza erişmek için tamamen kaydırılabilen çıkarılabilir bir kapağa ve herhangi bir çocuk odasına veya yatakhaneye uyan şık bir tasarıma sahiptir.

3. Üç Bölüm: Bu para tasarrufu kutusunun farklı amaçlar için üç bölmesi vardır.Bunlardan herhangi birine erişmek için üst kapağı kaydırabilirsiniz easily.It iyi tasarruf alışkanlıkları geliştirmenize ve bütçenizi planlamanıza yardımcı olur.

4. Evrensel Tasarım: Bu para tasarrufu kutusu hemen hemen her türlü standart bozuk para ve paraya uyar.İster çocuk, ister yetişkin veya genç olun, bu para tasarrufu kutusu hayatınızı daha rahat ve eğlenceli hale getirecektir.

5. Benzersiz Hediye: Bu para tasarrufu kutusu, doğum günü, Şükran Günü veya Noel'de arkadaşlarınız ve aileniz için harika bir hediyedir.Onlara bir sürpriz yapabilir ve onlara ne kadar önem verdiğinizi gösterebilirsiniz.

Tanım:

Yetişkinler için Para Bankası, madeni paralarınıza erişmeyi kolaylaştıran çıkarılabilir bir kapağa sahiptir.Tasarruf, yatırım gibi farklı amaçlar için fonları akıllıca tahsis etmek için kullanabilirsiniz veya spending.It hemen hemen her tür standart madeni paraya uyar, böylece yedek paranızla doldurabilirsiniz change.It ayrıca para biriktirmeye başlamak isteyen aileniz veya arkadaşlarınız için harika bir hediye.

Belirleme:

1. Adı: Para tasarrufu Kutusu

2. Malzeme: ahşap + akrilik

3. Boyutu: yaklaşık 15 * 5.7*10 cm/5.90*2.24*3.93 içinde

4. Ağırlık: yaklaşık 200g

Ambalaj Listesi:

1 * Tasarruf Kutusu

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Model Numarası

para tasarrufu kutusu

Malzeme

Odun

Akıllı Cihaz mı

No

Şekil

KUTU

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5