Tanım

Mermi Noktaları:

1.Akıllı Çip: USB C-DC Adaptörü, PD şarj cihazını DC'ye dönüştürebilen ve şarj için 5v, 9v ve 12v arayüzlerini otomatik olarak tanıyabilen yerleşik bir PD akıllı çipine sahiptir.

2.Geniş Uygulamalar: Yaygın olarak kullanılır.DC USB C Adaptörü, Yönlendiriciler, UPS, ONT, Modemler, Sunucular veya diğer pil paketleri için evrensel bir yedek kablodur.

3.Kullanımı Kolay: USB C'den DC pd'ye kullanımı kolaydır.Cihazınızın güç jakı boyutumuza uyuyorsa ve 12V'A ihtiyaç duyuyorsa, cihazınıza güç sağlamak için bu kabloyu bir PD şarj cihazı veya PD güç bankası ile kullanabilirsiniz.

4. Kullanımı Taşınabilir: USB C'ye giden bu DC Güç Kablosu sizi hantal 110V ups'lerden kurtarır.Ofiste, stüdyoda veya ofiste cebinizde hafifçe taşıyabilirsiniz. travel.It kullanımı taşınabilir.

5.PVC ve Alüminyum: USB C-DC Güç Adaptörü, bükülmeye karşı dayanıklı, uzun ömürlü bir kullanım ömrü ve dolaşmayan bir kullanıcı deneyimi sağlayan PVC ve alüminyum alaşımdan yapılmıştır.

Açıklama:

1. Uzun, evrensel bir yedek kablodur ve dizüstü bilgisayarınızı ve diğer elektronik cihazlarınızı PD hızlı DC şarj adaptörü ile hızlı bir şekilde şarj etmenize yardımcı olan tip-c erkek ve DC 5.5x2.1 jak fiş konektörleriyle birlikte gelir.

2. .Dahili bir E işareti akıllı çip, akımı otomatik olarak ayarlar ve güvenilir iletkenlik ve kararlı şarj akımı sağlar.

Belirleme:

1.Name: DC-c Tipi DP adaptör kablosu

2.Giriş: DC15-20V

3.Malzeme: PVC + alüminyum alaşım

4.Çıktı: Tip-C PD 5V/[email protected]/[email protected]

5.Renk: Siyah

6. Adaptör: Fangkou dişi tip-c kısa tel, 6.0 * 3.7 dişi tip-c kısa tel, 5.5 * 2.5 dişi tip-c kısa tel, 5.5 * 2.1 dişi tip-c kısa tel, 4.0*1.7 dişi tip-c kısa tel c kısa tel, 4.8 * 1.7 dişi tip-c kısa tel

Türler:

1.Tip A/B / 6.0*3.7 dişi tip-c kısa tel

2. Tip B/C / 5.5*2.5 dişi tip-c kısa kablo

3. Tip C D / 5.5 * 2.1 dişi tip-c kısa tel

4. Tip D A / Leno vo kare port dişi tip-c kısa hat

5. Tip E E / 4.0 * 1.7 dişi tip-c kısa tel

6. Tip F F / 4.8 * 1.7 dişi tip-c kısa tel

Ürün Listesi:

1 * USB C'den DC Adaptörüne

Notlar:

1.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Ek bilgi

Model Numarası

USB C'den DC Adaptörüne

Bağlayıcı A

USB A

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5