Tanım

【Kullanıcı Senaryoları】 kürek tahtaları su sporları için ilk tercihinizdir.şişirilebilir kürek tahtaları (SUP), su alanlarında eğlenmek, keşfetmek veya macera yaşamak için tüm beceri Seviyelerine uygundur.

【Malzemeler ve Parametreler】 Yeni ultra hafif askeri sınıf çift cidarlı PVC, mükemmel aşınma direnci, tokluk ve uzun servis ömrü ile benzer boyuttaki ürünlerden (18,9 pound) %35 daha hafiftir.Şişme paddleboards standart boyutu 10’5"× 33" × 6 ", 330 pound taşıyor.

【Tasarım ve Kullanım】 benzersiz ergonomik sap tasarımı, raketinizi daha kısa sürede daha kolay şişirmenizi sağlar.Hassas barometre, sup enflasyon basıncı değerini (12-15psi) istediğiniz zaman okuyabilmenizi sağlar.Çok işlevli elastik ip, şişirilebilir kürek tahtasına yerleştirilen nesneleri sıkıca sabitleyebilir.Çok amaçlı ve ultra büyük sırt çantası, raketi hayalinizdeki yerlere kolayca taşımanıza yardımcı olabilir.

【Paket Dahil】1׺işme kürek tahtası, 1×ayarlanabilir sup kürek , 3×yüzgeçler , 1×sup , 1×sırt çantası, 1×su geçirmez telefon çantası, 1×tasma .

【Müşteri Hizmetleri】 Ürünlerle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, size ilk kez çözümler sunacağız.30 günlük sorunsuz iade hizmeti, kürek tahtası için 60 günlük garanti ve aksesuarlar için 1 yıl garanti veriyoruz.

Ek bilgi

Renk

yeşil

Boyut

10 5 33 6

Önerilen Kullanıcılar

unisex-yetişkin

Ürün Ağırlığı

18.9 Pounds

Marka Adı

Tüy-R-Lite

Parça Numarası

SUPFR03A'NIN

Kaynak

Anakara Çin

İlk Müsait Tarih

13 Kasım, 2019

Ürün Paket Boyutları U x G x Y

35. 25x15x8. 1 inç

Spor Türü

SUP Kürek Çekme, Sörf yapmak

Üretici firma

Tüy-R-Lite

ASIN

Model Numarası.

Paket Ağırlığı

12 Kilograms

Ürün Boyutları UxGxY

120x33x0. 01 inç

Spor

SUP Kürek Çekme, Sörf yapmak

Uygulanabilir İnsanlar

ERKEKLER

marka

Tüy-R-Lite

Beceri Düzeyi

tüm

Malzeme

Polivinil Klorür PVC

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5