Tanım

not:

Malzeme: Modal Renk farklılıkları,monitördeki renk yansıması,aydınlatma, arka plan vb.Gibi diğer bazı nedenlerden kaynaklanabilir.Ancak, alınan öğenin yanlış renkte olduğunu düşünüyorsanız, iade veya geri ödemenin mümkün olup olmadığını görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.Geri Bildirim Hakkında

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Mükemmel incelemeniz bizim için çok önemlidir,bu nedenle ürünlerimizden memnunsanız,lütfen bize beş bling bling verin Çok teşekkür ederim!

Kaydetti: 1. Biz damla nakliye hizmeti sunuyoruz, ayrıca satmak için size resim gönderebilirsiniz. 2. Eğer toptan, pls bize ulaşın, biz size en iyi fiyat verecektir.Nakliye hakkında 1.DÜNYA çapında nakliye (bazı ülkeler ve APO/FPO hariç) 2.Tüm ülke ücretsiz gönderim değildir, lütfen sipariş vermeden önce kontrol edin veya bizimle iletişime geçin. 3.Oders ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 4.Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Siparişiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir. 5.SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri özellikle tatil sezonunda değişebilir. 6.Gönderinizi ayrılan süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve size memnun bir çözüm sunacağız. 7.Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz8.Ortalama teslimat süresi yaklaşık 15 ila 35 gündür.Ancak bazen özel sorun veya diğer sorunlar nedeniyle daha uzun sürer. 9. Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Dönüş Hakkında 1.Aldığınızda maldan memnun değilseniz.Lütfen bize ulaşın ve değiştirme veya para iadesi için 7 gün içinde iade edin.Malları iade ederseniz, iade navlunu ödemelisiniz. 2.Kusurlu bir mal alırsanız, bir sonraki siparişinizde size yedek olarak yeni bir tane vereceğiz.. 3.Herhangi bir sorun varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, makul bir şekilde çözeceğiz.Şirketiniz için şimdiden teşekkürler.

Ek bilgi

Sezon

yaz, Spor yapmak, yaz, Sonbahar

Onları Örün

Sanat

Kol Uzunluğu (cm)

Kısa

bayan gömlek

camisas mujer

CN

Zhejiang

Yaka

O-Boyun

En iyi mevsimler

yazlık tişört, Bahar tişört

Yaş

ORTA YAŞ

Kaynak

Anakara Çin

Koşul

Gündelik, Moda, boho'nun, Plaj

Üstler Tipi

Tişörtler

Öğe Türü

Üstler

Kol Stili

Düzenli

Kadın Gömlekleri

Üstler

Cinsiyet

kadınlar

Model Numarası

A0925'nın sohbeti

Kadınlar için Tasarım Tişört

Kadınlar için Tişörtler

Uygun Tip

gevşek

Tip

tişörtler, kadın gömlek, Üst

Desen Türü

Çizgi film

Tarz

Gündelik

Kumaş Türü

Kamgarn

Uygun Kişi

kadınlar

Malzeme

ModaL

Esneklik

Orta Gerilme

Giyim Uzunluğu

Düzenli

Kadın kıyafetleri

Femme Gömlek

Kumaş

Polyester, ModaL

Uygun

Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın

Dekorasyon

hiçbiri

Kadın Artı boyutu

tişört büyük boy

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5