Tanım

Çocuk bisikleti sele koltuk Rahat Bisiklet Çocuk Koltuğu Tezgah Kol Dayama ile Su Geçirmez kaymaz Bisiklet Aksesuarları Parçaları

Özellik:

1. Rahat ve Güvenli: Ekstra destek için gidonlarla, çocuk bisiklet koltuğumuz küçük çocuğunuz için maksimum konfor ve güvenlik sağlamak üzere tasarlanmıştır.

2. U şeklinde Tasarım: Bisiklet koltuğumuz, çocuğunuzun daha güvenli ve rahat oturmasını sağlarken aynı zamanda pedal çevirmek için daha iyi kaldıraç sağlayan benzersiz bir U şeklinde tasarıma sahiptir.

3. Kurulumu Kolay: Bu bisiklet koltuğunun kurulumu kolaydır ve sizi hiçbir zaman ayağa kaldırmak ve sürmek için gereken tüm gerekli donanımlarla birlikte gelir.

4. Dayanıklı ve su geçirmez: Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, çocuk bisiklet koltuğumuz dayanacak şekilde üretilmiştir ve düzenli dayanacak şekilde tasarlanmıştır use.It ayrıca su geçirmezdir, bu da her türlü hava koşulunda günlük kullanım için mükemmeldir.

5. Çok Yönlü ve Uyumlu: Bisiklet koltuğumuz çoğu bisikletle uyumludur ve çocuğunuzun boyuna uyacak şekilde kolayca ayarlanabilir ve weight.It ayrıca hafif ve taşınabilirdir, bu da bisikletinizi gerektiği gibi takıp çıkarmanızı kolaylaştırır.

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Ürün boyutu: 200 * 135 * 30mm/7.87 * 5.31 * 1.18 içinde

Ürün malzemesi: poliüretan + yüksek kaliteli çelik

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x çocuk bisikleti Eyer

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Kullanıcı

Çocuklar

Marka Adı

MOJOYCE

Model Numarası

bisiklet selesi

Kullanmak

Çocuk Bisikletleri

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5