Tanım

Tüm ürünlerimiz özenle seçilmiştir ve mağazamızda gördüğünüz resim ile aynıdır.Ürün renginin mümkün olduğunca doğru olmasına izin verdik, ancak monitör rengi hatası nedeniyle az ya da çok biraz farklı.Ama kesinlikle ürün şekli resimle aynı.

Ürün Özellikleri:

100 % yepyeni seyahat adaptörü adaptörü Hafif ve kullanımı kolay Fiş tipi: abd plug 2pin Malzeme: yanmaz ABS, metal Maksimum çıkış voltajı / akımı: 250 V 2A Renk: beyaz

Paket İçerir: 1 x ABD fiş adaptörü

a. Önemli vergiler, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu şarj cihazları alıcının sorumluluğundadır.

b.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

d. Bu ücretler normalde teslim navlun(nakliye)şirketi tarafından veya öğeyi aldığınızda toplanır.

e.

Ekspres yolu seçtiğinizde varsa lütfen bize EORI / KDV / RFC numaranızı bırakın, nakliye şirketi tarafından sorulur .

a. Normalde tüm siparişler ödeme tarihinden itibaren 2 iş günü içinde işlenir veya echeck'in temizlendiği tarih.Siparişiniz depomuzdan gönderildikten sonra kayıtlı e-postanız aracılığıyla sizi bilgilendireceğiz.

b. Lütfen ödemenizdeki adresin güncel olduğundan emin olun.Daha doğru bir teslimat için bir telefon Numarası önerilir.Biz yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.

c. Çin sonrası hava posta teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 20-50 iş günü kadar sürebilir.

d. Ekspres teslimat süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır; 3-15 iş günü kadar sürebilir.

a. Şu anda Moneybookers, Visa, MasterCard ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ve Euro8000 dahil olmak üzere belirli banka kartlarıyla da ödeme yapabilirsiniz. Gelecekte www.muser.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.

Siparişi onayladıktan sonra olumlu geribildirim bırakılacaktır!Ve olumlu yorumunuz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Teşvikiniz ilerlememizi ve sürekli gelişmemizi sağlayacaktır. service.As siz, biz de herhangi bir dikkatsizlik veya yanlış anlamadan kaynaklanan herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirimden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Alıcı beklentisi farklı olduğu için,üründen veya hizmetimizden memnun olmadığınızda,öncelikle bize bildirebilir ve samimiyetimiz ve profesyonel tutumumuzla sorunu sizin için çözmemiz için bize makul bir süre verebilirsiniz.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Şekil

düzensiz

Uygulama

Konut / Genel Amaçlı

Uzatma Kablosu Uzunluğu

hiçbiri

Marka Adı

DelightFire

Destek

dropshipping

Model Numarası

ABD fiş adaptörü

Akıllı Cihaz mı

No

Özellik

ab abd fiş adaptörü

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5