Tanım

Noel Süslemeleri Yaşlı Adam Saç Kenar Altın Kadife şarap şişesi seti Kırmızı Şarap Şampanya Yaratıcı şarap şişesi Çantası

Özellikler:

Malzeme: Şarap hediye çantalarımız, pürüzsüz ve rahat hissettiren yumuşak kumaş malzemeden yapılmıştır.Temizlemesi kolay, el yıkama önerilir.

Boyut: Her Noel şarap şişesi tüm standart boy şarap şişelerine uyar.

Ambalaj listesi: 1 Noel şarap şişesi kılıfı alacaksınız.

GENİŞ uygulamalar: Bu şarap hediye çantaları, evlerde, kafelerde, otel lobilerinde, restoranlarda veya Noel partilerinde Noel süsleri için harika süslemelerdir.

HARİKA HEDİYE: Yeniden kullanılabilir şarap şişesi kapakları, sevdikleriniz için bir teşekkür hediyesidir ve onlara iyi bir günde gülümsemelerini sağlayacak sürpriz bir hediye verir.

ürün açıklaması:

Noel Süslemeleri Yaşlı Adam Saç Kenar Altın Kadife şarap şişesi seti Kırmızı Şarap Şampanya Yaratıcı şarap şişesi Çantası

Malzeme: altın kadife kumaş

Renk: resimde gösterildiği gibi, (Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim hafif renk farklılığı olabilir.lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun, teşekkür ederim!)

Paket ağırlığı: 48g

Paket boyutu: 36x16x0.8 cm,(manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin.lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.)

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

dokuma olmayan kumaş

Ev Dekorasyonu

Ev günlük Dekor

Model Numarası

1

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5