Tanım

ürün açıklaması

SON derece katı standartlara sahip TEDARİKÇİ-Birkaç yıllık deneyime sahip en kaliteli dalış elbisesi eldivenleri tedarik ettik ve her zaman müşterilerimiz için en katı standartla en profesyonel güvenilir ürünü tedarik etmeyi taahhüt ettik.

PROFESYONEL ERGONOMİK tasarım-Dalış aktiviteleriniz için gerçekten bir çift güvenilir beş parmak eldiven ve en rahat ve esnek hissi sağlar.

KAYMAZ, aşınmaya dayanıklı ve bıçak geçirmez - Ellerinizi deniz uçakları, kayalar veya diğer keskin nesnelerden zarar görmekten korumak için kalınlaştırılmış yumuşak son çevre dostu malzemeden yapılmıştır ve su altında sıcak tutabilir

BİRÇOK aktivite için yaygın olarak kullanılır-Mükemmel dayanıklılık, uzun servis süresi sağlar.Dokulu eldivenler üstün kaymaz performans sağlar.Dalış, Yüzme, Nehir Yürüyüşü, Binicilik veya Seyahat aktiviteleri için mükemmeldir.

100 % YEPYENİ ve %100 % memnun garanti-Erkekler ve kadınlar için S, M, L,XL beden ayarlı seçeneklerimiz var ve bizden satın alma işleminizden memnun olduğunuzdan emin olmak için para iade garantisi veriyoruz.Paketleme ve Teslimat Özel paketleme

Paket

Yükleme ve teslimat

Atölye avcılık sergi avcılık Örnek Oda Bize Ulaşın

Ek bilgi

Marka Adı

DUTRIEUX

Malzeme

Neopren

İşlev

Elleri koru

Hizmet

24 Saat Çevrimiçi

Dizayn

Özelleştirilmiş Tasarımlar Desteklenir

Özellik

Rahat

Model Numarası

Model Numarası.

Paket

Plastik torba

Kalite

Üst

Tarz

Modaya uygun

Minimum Sipariş Adedi

1000 Çift

Menşe Yeri

Çin

amblem

Özelleştirilmiş Logoyu Kabul Et

Kaynak

Anakara Çin

OEM / ODM

OEM desteği

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5