Tanım

Bu adım tasarım baharat çekmecesi ile mutfağınızı renklendirin organizer.It farklı boyut ve şekillerde birden fazla baharat şişesini kolaylıkla saklayabilir.Pas önleyici kaplama, dayanıklılık ve kolay temizlik sağlar.Daha fazla alan için tek başına kullanabilir veya diğer düzenleyicilerle birlikte istifleyebilirsiniz.

Belirleme:

Adı: Baharat Çekmece Organizatör

Malzeme: demir

Renk: Siyah

Montaj sonrası boyutlar: uzunluk 16.3, genişlik 13.2~26.4 inç (genişletilebilir)

Ürün Listesi:

1 * Baharat Çekmece Organizatör

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Büyük Kapasite】 4 katmanlı genişletilebilir tasarıma sahip, Dolap Çekmecesi için baharat rafı Düzenleyici, çeşitli baharatları depolayabilen ve yerden tasarruf edebilen büyük bir kapasiteye sahiptir.

2.【Düzenli Depolama】 Kademeli bir tasarıma sahip Çekmece için Baharat Düzenleyici, baharatlarınızı düzenlemenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.Bununla baharatlarınızı düzgün ve düzenli bir şekilde saklayabilir, dağınıklığı azaltabilir ve mutfağınızı düzenli tutabilirsiniz.

3.【Sağlam ve Güçlü】 Demir malzemeden ve pas önleyici kaplamadan yapılmış Çekmece için baharat rafı Düzenleyici sağlam, güçlüdür ve uzun süre kullanılabilir.

4.【Kullanımı Kolay】 Baharat Çekmecesi Düzenleyicisi kombinasyon halinde kullanılabildiğinden veya tek başına kullanılabildiğinden, use.It hızlı erişim için çoğu çekmeceye ve tezgaha uyar.

5.【Geniş Uygulamalar】 Çekmece Baharat Organizatörü baharatları, baharatları veya baharatları saklamak ve düzenlemek için uygundur.cosmetics.It mutfak, kiler, elbise odası, banyo vb.İçin idealdir.

Ek bilgi

Kullanmak

Yemek

Model Numarası

Baharat Çekmece Organizatörü

Malzeme

Metal

Özellik

Çevre Dostu

Boyut

M

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5