Tanım

Su geçirmez Dolgu Macunu, motosiklet motor yağını etkili bir şekilde kapatabilen normal sıcaklıkta sertleşen bir üründür leaks.It asit ve alkaliye dayanıklı, yağa dayanıklı ve darbeye dayanıklıdır.Sızdırmazlık yüzeyine eşit şekilde uygulayın ve en iyi sonuçları elde etmek için kapalı tutun.

Belirleme:

Adı: Otomotiv Sızdırmazlık Sıvısı

Ürün rengi: Gümüş

Ürün özellikleri: yaklaşık 85g

Çalışma sıcaklığı: -40℃-200℃

Ürün viskozitesi: >1000mpas

Raf ömrü: 12 ay

Bağıl yoğunluk: >0.8

Basınç dayanımı: oda sıcaklığı ≥8Mpa

Ambalaj listesi:

1 * Otomotiv Sızdırmazlık Sıvısı

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kullanımı Kolay: Bu sıvı dolgu macunu, normal sıcaklıkta uygulanabilen ve esnek bir şekilde sertleşen tek bileşenli kuru soyulabilir bir polimerdir. elastomer.It mükemmel titreşim önleyici ve darbe direncine ve ayrıca çeşitli malzemeler için iyi sızdırmazlık özelliklerine sahiptir. surfaces.It ekipmanınızın geçici veya kalıcı olarak korunması için idealdir ve parçalar.

2.Çok yönlü ve Etkili: Bu sıvı dolgu macunu, motosiklet motorunuzun su pompaları, yağ pompaları, flanşlar gibi çeşitli parçalarına uygulanabilir ve threads.It otomobil ve motosiklet silindir blokları, silindir kafaları, dişli kutuları ve hidrolik için de kullanılabilir equipment.It sızıntıları kapatabilir ve önleyebilir, motorunuzun ömrünü uzatır.

3.İyi Sızdırmazlık: Sıvı Sızdırmazlık Maddesi, borular, vanalar, pompalar, flanşlar gibi çeşitli makine parçalarının sızdırmazlığı için kullanılabilir, etc.It su ve yağ sızıntısını önleyebilir ve parçaları damage.It asit ve alkali dayanıklı, yağa dayanıklı, darbeye dayanıklı, ısıya dayanıklı, sıcaklığa dayanıklı, neme dayanıklı ve farklı ortamlar için uygundur.Sıvı Dolgu Macunu, sızdırmazlık ihtiyaçlarınız için güvenilir ve etkili bir çözümdür.

4.Hızlı ve basit sızdırmazlık: İhtiyaçlarınıza bağlı olarak herhangi bir yüzeyi bu sıvı dolgu macunu ile sadece 10 ila 20 dakika içinde sabitleyebilirsiniz.Yapışkan yüzeyin temiz ve kuru olduğundan emin olun ve sızdırmazlık maddesini sızdırmazlık alanına eşit şekilde uygulayın, 10 ila 20 dakika sonra kullanım için gerektiği gibi sıkın.Ve sen done.It bu kadar basit ve etkili.

5.Dikkat edilmesi gereken Birkaç Nokta: Bu sıvı sızdırmazlık maddesi güçlü ve dayanıklı bir sızdırmazlık sağlayabilir, ancak uygun bakım gerektirir.Her kullanımdan sonra kauçuğu sıkın ve serin ve havalandırılan bir yerde saklayın.Dikkat: Kapalı ve ateşten ve ısı kaynaklarından uzak tutun.Bu ürün oda sıcaklığında 1 yıl kullanılabilir.

Ek bilgi

Model Adı

Sıvı Dolgu Macunu

Ürün Uzunluğu

12cm

Ürün Genişliği

5cm

Öğe Türü

Dolgu maddeleri, Yapıştırıcılar ve Dolgu Macunları

Ürün Yüksekliği

4cm

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme Türü

sıvı

Ürün Ağırlığı

85g

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5