Tanım

Şirket profili:

MaoYangRuiDa 2009 yılında kurulmuş, IC ve diğer elektronik bileşenlerin profesyonel bir uluslararası distribütörüdür, yıllarca süren istikrarlı gelişimden sonra, iyi bir uluslararası ticari itibar ve kamu övgüsünün kurulmasından sonra.Mükemmel iş itibarına bağlı kalarak, çok sayıda müşteri övgü ve desteği ile bütünlüğe dayalı iş felsefesine bağlı kalın.Ayrıca müşterilere yüksek kaliteli ürünler ve üstün hizmet sunmak için; Envanter verileri, 3000000'den fazla farklı ürün talebinizi karşılayabilir.Size tek elden destek hizmetleri sunduğumuz elektronik bileşenlerin keyfine varacaksınız.

MaoYangRuiDa elektronik ve yurtiçinde ve yurtdışında yüzlerce ünlü işletme yakından

iyi işbirliği ilişkileri, elektronik bileşenler sivil,endüstriyel ve askeri alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.Tüketici elektroniği, taşınabilir cihazlar, sağlık hizmetleri, akıllı güvenlik, enerji tasarrufu, enerji, iletişim ve ağ, bilgi işlem, depolama, güç yönetimi, otomotiv elektroniği, endüstriyel elektronik vb.

Söz veriyoruz :

MaoYangRuiDa electronics, en rahatınız, en güvenilir elektronik bileşen tedarikçinizdir!Müzakere etmek, uzun vadeli dostça işbirliği ortakları olmak, birlikte parlaklığı yaratmak için genel tüccarlara hoş geldiniz!

Sizinle birlikte geleceğe MaoYangRuiDa elektronik.

Değiştirme ve para iadesi:

1. Kalite garantisi için 90 gün sağlıyoruz

2. Bizden satın aldığınız parçalar mükemmel kalitede değilse veya çalışmıyorsa, lütfen değiştirme veya para iadesi için bize iade edin

3. Parça arızalıysa, lütfen varıştan sonraki 3 gün içinde bize bildirin.

4. Herhangi bir parça iade veya değiştirme için hak kazanmak için orijinal hallerine iade edilmelidir

Geri bildirim:

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Eğer sipariş öğeleri memnun iseniz, geribildirim bırakın lütfen.Eğer sipariş öğeleri memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz.

Ek bilgi

Aksesuar Türü

Akü Aksesuarları

Model Numarası

Model numarası.

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5