Tanım

Amerika Birleşik Devletleri müşterilerinin dikkatine:

"Amerika Birleşik Devletleri'nden Gönder" i seçtiğinizde, aşağıdaki adresler teslimat hizmeti sunmayacaktır: Hawaii, Alaska, Porto Riko, Guam, APO, DPO, FPO, vb ."Çin'den Gemi" yi seçmenizi öneririz.Teşekkür ederim!!!

Clientes de España atención:

Cuando selecciona " Enviar desde España ", el servicio de entrega no está disponible en los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija " Enviar desde China ". ¡Gracias! ! !

Gerilebilir Braket ile Dövüş Oyunu Joystick Street Fighter Arcade Oyunu Mücadele Sopa PS4/PS3/Xbox One/Switch/PC için Turbo Makro Fonksiyonları ile 3 modlu Bağlantı

Özellik: 1. Geliştirilmiş Oyun Joystick'i: Piyasadaki diğer modellere kıyasla sıfır gecikme, artırılmış hassasiyet ve üstün konfor sunan bu çok yönlü joystick ile oyun deneyiminizi geliştirin.Çevik çalışması, güçlü hareketlerin hızlı bir şekilde yürütülmesini sağlar.

2. Yüksek Performanslı Dövüş Oyunu Çipi: Hızlı oyun lansmanları sağlayan ve gecikme ve belirsiz görseller gibi sorunları ortadan kaldıran gelişmiş çipimizle geleneksel arcade modlarından kurtulun.TURBO işlevi hızlı sürekli saldırılar sağlarken, MAKRO kombinasyon hareketlerini zahmetsizce gerçekleştirmenize olanak tanır.

3. 360 ° Kontrol Çubuğu ve 8 Kontrol Düğmesi: Standart bir düzen, 360° joystick ve sekiz iyi aralıklı düğme ile hassas kontrolün ve rahat kullanımın keyfini çıkarın.Alt vantuz, yoğun oyun sırasında cihazı güvenli bir şekilde yerinde tutarak stabilite sağlar.

4. Çok Yönlü Bağlantı Seçenekleri: Tercihinize göre kablolu, Bluetooth uyumlu kablosuz veya 2,4 GHz kablosuz olmak üzere üç bağlantı modundan birini seçin.Genişletilebilir braket, 48 mm'den 91 mm'ye kadar genişliğe sahip akıllı telefonları güvenli bir şekilde tutar ve sorunsuz mobil oyun oynamaya olanak tanır.

5. Uzun ömürlü Pil Ömrü: Dahili 600mAh bataryası ile bu joystick, oyun boyunca kesintisiz savaşlar sağlayan genişletilmiş oyun süresi sunar. day.It tamamen şarj olması yaklaşık 2 saat sürer ve 15 saate kadar sürekli kullanım sağlar.Oyun meraklıları için mükemmel, PS3/PS4, Switch, Android/iOS akıllı telefonlar, bilgisayarlar, TV'ler ve oyun konsolları dahil olmak üzere çeşitli oyun sistemleriyle uyumludur.

Belirleme:

Certification: CE

Menşei: Anakara Çin

Ürün rengi: Beyaz Kırmızı, Siyah Kırmızı (isteğe bağlı)

Ürün malzemesi: ABS

Bağlantı yöntemi: kablolu / Bluetooth uyumlu / 2.4 G

Arayüz tipi: Tip-C

Pil kapasitesi: 600 mAh

Desteklenen platformlar: PS4 için / PS3 için /Bilgisayar için/Set üstü kutu / Android / Apple MFİ için

Ürün boyutu: Yaklaşık 283.00x198.00x116.00mm/11.14x7. 8x4. 57 inç

Ürün ağırlığı: 690g

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Paketler:

1 x Oyun Joystickleri

Ek bilgi

Uyumlu Marka / Model

Nintendo

Arayüz Tipi

Bluetooth, USB

Model Numarası

Oyun Joystickleri

Kaynak

Anakara Çin

Dil

İngilizce versiyonu

Marka Adı

ALLOYSEED

Tip

Oyun çubukları

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5