Tanım

Mermi Noktaları:

1. Otomatik Kapanma: Lastik Şişirme otomatik kapanma ile tasarlanmıştır, istenen basınç seviyesini ayarlar ve şişirme işini başlatır, istenen seviyeye ulaşıldığında otomatik olarak kapanır, size gönül rahatlığı sağlar.

2. Bas Tasarımı: Araba Lastik Pompası, profesyonel akustik gürültü azaltma ve özel amortisör, çift gürültü azaltma, 40dB kadar düşük yapı frekansını benimser.Küçük ve kullanışlı, her yerde saklamak için esnek, havayı yenilemek ve büyük ve hacimli hava pompalarından kurtulmak kolaydır.

3. Iyi dayanıklılık: Lastik pompası kablolu güç olacak şekilde tasarlanmıştır, çok dayanıklı, uzun süre kullanıma uygun 3 metrelik bir güç uzatma kablosu ile birlikte gelir.

4. Taşınabilir Tasarım: Araba hava kompresörü taşınabilir olacak şekilde tasarlanmıştır, hafiftir, yer kaplamaz, sadece bir cep telefonunun boyutu, hacimliliğe veda etmek kolaydır.

5. Geniş Uygulama: Araba Lastiği Şişirme, kompakt veya orta boy otomobiller , şişme botlar, toplar için uygun, araba lastiklerinin ve spor veya eğlence ekipmanlarının çeşitli ihtiyaçlarını kapsayan geniş kullanım için tasarlanmıştır.

Tanım:

Lastik Şişirme otomatik kapanma ile tasarlanmıştır, istenen basınç seviyesini ayarlar ve şişirme işini başlatır, istenen seviyeye ulaşıldığında otomatik olarak kapanır, size gönül rahatlığı sağlar.

Araba Lastiği Pompası, profesyonel akustik gürültü azaltma ve özel amortisör, çift gürültü azaltma, 40dB kadar düşük yapı frekansını benimser.Küçük ve kullanışlı, her yerde saklamak için esnek, havayı yenilemek ve büyük ve hacimli hava pompalarından kurtulmak kolaydır

Belirleme:

1. Adı: Araba hava pompası

2. Boyutu: yaklaşık 15.5X9X4 cm|6.10x3. 54x1. 57in

3. Malzeme: PP malzeme

4 .Çalışma gerilimi: DC12V

5. Çalışma akımı: ≤6A

6. Piston çapı: 19mm

7. Maksimum hava basıncı: Basınç: 0-150PSI

8. Doğruluk: ±1.5 psı

9. Hava hacmi: 18L / dak

10,.Sürekli çalışma süresi 8-10 dak,

12. Hava hortumunun uzunluğu: 150mm±10mm

Ambalaj listesi:

1 Xcar Hava pompası

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Ek bilgi

Gerilim

DC12V

Ürün Genişliği

9cm

Kaynak

Anakara Çin

Model Adı

araba hava pompası

Öğe Türü

Pompalar

Ürün Uzunluğu

15.5cm

Ürün Yüksekliği

4cm

Ürün Ağırlığı

736g

Marka Adı

vvcesidot'un

Malzeme Türü

PP malzeme

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5