Tanım

Tanım:

Ütü Paspası, su geçirmez kaplamalı polyester, sünger, ağ, haşlanma önleyici kumaştan yapılmıştır ve içi kalın, yüksek yoğunluklu bir süngerdir.Isıya karşı etkili bir şekilde yalıtır.Size iyi bir ütü deneyimi getirin.

Dahili parmak döngü, kullanımı kolay.Nefes alabilen ağ malzemesi ellerinizi her zaman kuru tutar ve uzun süreli kullanımdan sonra terlemeyi önler.Gömlekleri, paltoları, ceketleri, tişörtleri ve daha fazlasını kolayca ütüleyin.

Belirleme:

Adı: Ütü Mat

Malzeme: polyester, sünger, örgü

Boyut:

Ütü masası: yaklaşık 25*15*2.8 cm/9.84*5.91*1.10 içinde

Ütü pedi: yaklaşık 48*72 cm/18.90*28.35 in

Ambalaj Listesi 1:

1 * El ütü eldivenleri

veya

Ambalaj Listesi 2:

1 * Ütü mat

1 * Örgü ped

Not:

1.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yalıtım Tasarımı】 Polyester, sünger, ağdan yapılmış, Ütü Pedi su geçirmez bir kaplamaya sahiptir ve içi ısıyı etkili bir şekilde yalıtan ve önleyen kalın, yüksek yoğunluklu bir süngerdir.Size iyi bir ütü deneyimi getirin.

2.【Elde Ütü Masası】 Dahili parmak halkası, kullanımı kolay.Nefes alabilen ağ malzemesi ellerinizi her zaman kuru tutar ve uzun süreli kullanımdan sonra terlemeyi önler.Gömlekleri, paltoları, ceketleri, tişörtleri ve daha fazlasını kolayca ütüleyin.

3.【Katlanması Kolay】 Portatif Ütü Masasının katlanması kolaydır ve masalar, yataklar, kapılar, zeminler vb.Yüzeylere yerleştirilebilir.Isı yalıtımı ve yüksek sıcaklığa dayanıklı, mükemmel bir ütüleme yüzeyi sağlar.

4.【Hafif ve Taşınabilir】 Ütü Matı, kolay saklama için bir kordon ile bir el çantasına veya valize kolayca sığabilir.Herhangi bir ek ütü masası olmadan seyahat ederken bunları yanınıza alabilirsiniz.

5.【Çoklu Uygulama】 Taşınabilir ütü masası, giysilerin kolay ütülenmesi için özel olarak tasarlanmıştır ve doğum günü hediyesi, düğün hediyesi, eve taşınma hediyesi ve daha fazlası olarak kullanılabilir.

Ek bilgi

Malzeme

İpek

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5