Tanım

Mermi Noktaları:

1. Kavisli Tasarım: Verimli ve zahmetsiz fırçalama işlevi sağlayan kavisli bir tasarıma sahip görsel olarak hoş ve ergonomik olarak tasarlanmış lastik fırçalarımızla temizliği kolaylaştırırken lastiklerinizin ve tekerleklerinizin görünümünü rahatça geliştirin.

2. Kalın Malzeme: Dayanıklı ve sağlam, lastik yıkayıcı, yüksek kaliteli domuz kılından yapılmıştır ve aşınmaya dayanıklı ve güvenilir temizlik sağlar, bu da sorunları yıkamaya veda eder.Aracın yüzeyine zarar vermeyecek şekilde tasarlanan bu lastik fırça, herhangi bir araç sahibi için olmazsa olmazlardan.

3. Saklanması Kolay: Kuyruktaki dairesel delikler, lastikleriniz için kapsamlı bir temizlik sağlarken, fazla yer kaplamadan bir kancaya asılmasına izin verdiği için, Araba tekerleği Lastik fırçamızla rahat saklama kolaydır.

4. Derin Temizlik Elde Edin: Yeterince uzun bir uzunluğa sahip Lastik Temizleme Fırçası, lastiklerin veya motorun derinliklerine kolayca ulaşmanızı sağlayarak aracınızın iyice temizlenmesini sağlar.

5. Araba Meraklıları için mükemmel bir hediye: Yüksek kaliteli lastik fırçalarımız doğum günleri, Noel veya herhangi bir özel gün için mükemmel bir hediye fikridir, böylece arkadaşlarınız, aileleriniz ve sevdikleriniz sorunsuz bir şekilde temiz bir araba tekerleği ve lastiğinin tadını çıkarabilir.

Tanım:

Yüksek kaliteli domuz kılından yapılmış kavisli tasarım Lastik Yıkayıcımızı tanıtmak.Kuyruktaki dairesel delikleri, aracınızın lastiklerini lekesiz bırakarak derinlemesine temizlik sağlar.Araba meraklıları için mükemmel bir hediye.

Belirleme:

1. Ürün adı: Lastik Scrubber Fırça

2. Uzunluk (yaklaşık): 38 cm / 15in

3. 40 cm / 15.7 in (isteğe bağlı)

4. Fırça saç: domuz saç

5. Kolu: Bambu

6. Fonksiyon: araba temizleme, ev temizlik, vb

Ambalaj Listesi:

Lastik Scrubber Fırça * 1

Not:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

2. Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Ek bilgi

Ürün Uzunluğu

40cm

Ürün Genişliği

5cm

Ürün Yüksekliği

3cm

Öğe Türü

Süngerler, Bezler ve Fırçalar

Ürün Ağırlığı

50g

Kaynak

Anakara Çin

Özel Özellikler

Derin Temizlik Elde Edin

Malzeme Türü

yüksek kaliteli domuz kılı,

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5