Tanım

Araba yıkama sabunu Köpük Tabancası 1/4 İnç Hızlı Bağlantı Sprey Şişesi köpük püskürtücü Yüksek Basınçlı Araba Yıkama Oto Yıkama için Bakım

Özellik:

1. Yüksek Basınçlı Köpük için Büyük Nozul: Büyük nozulu ile bu köpürtücü jet şişesi, mükemmel köpürme özelliğine sahip yüksek basınçlı köpük sağlar efficiency.It iş verimliliğini ve etkinliğini önemli ölçüde artırarak temizlik görevlerini daha verimli hale getirir.

2. Ayarlanabilir Püskürtme Açısı: Köpük püskürtücü yıkayıcı ayarlanabilir bir spreye sahiptir angle.By düğmeyi basitçe ayarlayarak, herhangi bir şekil ve boyuttaki araçları hızlı bir şekilde kaplamak için püskürtme açısını özelleştirebilirsiniz.Bu, verimliliği artırır ve temizleme işlemi sırasında zaman kazandırır.

3. Yükseltilmiş Premium Köpük Filtresi: Bu sabun jeneratörü, köpüğü daha dayanıklı ve eşit şekilde dağıtan yükseltilmiş bir premium köpük filtresi kullanır.Sonuç, yalnızca görsel olarak çekici bir etki sağlamakla kalmayıp aynı zamanda ürün kullanımından tasarruf ederken daha iyi temizleme performansı sağlayan zengin ve hassas köpüktür.

4. Bakır Çekirdek Nozul: Araba yıkama sabunu köpük tabancası, paslanmaya karşı dayanıklı ve hassas diş açma sağlayan bir bakır çekirdek nozul kullanır.Yerine kilitlendiğinde, çelik levha dikey kalır ve kullanım sırasında köpüğün uçmasını önler.Bu, köpüğün dengeli ve kontrollü bir şekilde uygulanmasını sağlar.

5. Kullanışlı ve Zaman Kazandıran: Araba yıkama solüsyonunu seyreltin, yüksek basınçlı araba yıkayıcısına dökün ve yüksek basınçlı suya bağlayın gun.It bu kadar basit!Karmaşık prosedürlere elveda deyin.Bu köpürtücü jet şişesi kullanışlı, hızlı ve verimlidir.Araba yollarını, çatıları, duvarları, arabaları, kamyonları, suv'ları ve daha fazlasını temizlemek için mükemmeldir.

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Kolu Tipi: Palmiye Tipi

Su Püskürtme Tipi: Fan

Malzeme: mühendislik plastik + alüminyum krom kaplama + paslanmaz çelik + bakır

Pot renk: şeffaf

Pot renk (isteğe bağlı): beyaz / sarı / kırmızı / mavi

Su basıncı: 3000-3600psi

Kapasite: 1L

Bağlantı: 1/4 tutuşunu uydurma

Paket boyutu: 190x110x100mm/7. 5x4. 3x3. 9 inç

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Köpük Jet Şişesi

Ek bilgi

Meme Malzemesi

Bakır

Su Püskürtme Tipi

Hayranı

Gövde Malzemesi

mühendislik plastiği

Arayüz Malzemesi

Bakır

Su Boruları ile

No

Tutamak Tipi

Palmiye Türü

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5