Tanım

Tanım:

Kör Nokta Aynalarımız, net görülebilen yüksek çözünürlüklü camdan yapılmıştır.Kötü hava koşullarıyla karşılaşıldığında bile performans sabittir.

ABS çarpışma önleyici kabuk, düşmesi kolay değil, su geçirmez ve yağmur geçirmez, artık rüzgar ve yağmurdan korkmuyor.

Geniş Açılı Kör Nokta Araba Aynası, güvenli sürüş için görüş alanını genişletir.

Ürün özellikleri: kör noktayı azaltın, net görüş, 360 ° ayar

Belirleme:

Adı: Kör Nokta Ayna

Malzeme: Cam, ABS kabuk

Renk: gümüş, siyah

Boyut (yaklaşık.): Ayna 50mm / 1.97 in, dış çap 58mm / 2.28 in

Ürün ağırlığı: 85g

Paket boyutu: yaklaşık 9 cm x 15.5 cm x 2 cm / 3. 54x6.1x0. 78 in

Ambalaj Listesi:

Kör Nokta Ayna x 2

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yüksek Çözünürlüklü Lens】 Bu Kör Nokta Aynalarının performansı, kötü hava koşullarıyla karşılaşıldığında bile sabittir.Kör noktayı temizleyen yüksek çözünürlüklü camdan yapılmıştır.

2.【Çarpışma Önleyici Tasarım】 ABS çarpışma önleyici kabuk, yuvarlak Kör Nokta Aynasının düşmesi kolay değildir, su geçirmez ve yağmur geçirmezdir ve artık rüzgar ve yağmurdan korkmaz.

3.【360 derece ayar】 Açı serbestçe ayarlanabilir, her zaman sizin için uygun bir açı vardır, kör nokta araba aynası görüş alanınızın etkili bir şekilde genişlemesini sağlar.

4.【Aletlere Gerek Yok】 Düşme konusunda endişelenmenize gerek yok off.No aracı olduğunu required.No bir araya gelmemiz gerekiyor.Otomobiller için Kör Nokta Aynası, daha sıkı yapışan güçlü bir yapışkan sırt ile birlikte gelir.

5.【Güvenli sürüş】 Geri giderken dikiz aynası arka tekerlek kör noktasını göremez, ciddi kazalara neden olması kolaydır.Geniş Açılı Kör Nokta Araba aynası, güvenli sürüş için genişletilmiş bir görünüm sağlar.

Ek bilgi

Model Numarası

Araba dikiz aynası Kör Nokta Aynaları

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5