Tanım

Sıcak satış Çeyrek İnç Adaptörü, 6.35 Mm (1/4 İnç) Erkek 3.5 Mm (1/8 İnç) kadın Kulaklık Jakı Fişi, altın 12 Paket

Kullanışlı ve uygun maliyetli 12'li paket 6,35 (1/4 inç) Fiş (Erkek) ila 3,5 mm (1/8 inç) Jak (Dişi) Stereo Adaptör.NOT: Bu dönüştürücü, TS(2 iletken) veya TRRS(4 iletken) yerine TRS 3 iletkenli fişi gerektirir.

Sağlam ve mükemmel kalite: Her iki ucunda iyi temas eden, hoş ve sıkı oturan sağlam metal dönüştürücüler.Plastik adaptörlerden daha iyi, çatlama veya bozulma yok.Bu plastiklere kıyasla çok daha uzun bir servis ömrü ile.

Altın Kaplama ve MÜKEMMEL SES: Altın kaplama korozyona karşı dayanıklıdır ve minimum sinyal kaybı sağlar.Ses net, harika çalıştı, statik veya uğultu sorunu yok.

Düşünceli tasarım: Stereo jak adaptörü dopting dişli taşlama tekniği, 360 derece kavrama basamakları kolay takma ve çıkarma, mini boyut ve taşınabilirliğe yardımcı olur.

Amplifikatörler, karıştırma konsolu, ev sineması cihazları, AV alıcıları, klavye, amp/dac, ses mikseri, dj kafa telefonları, ses sistemi, eski stereo bileşen seti, aux portu, elektrikli davul gibi çoğu profesyonel ses ve ev ses ekipmanı için çalıştı., dijital piyano, amplifikatör, CD çalar, kulaklık.

renk: altın

Malzeme: metal

Paket içeriği:

12x6. 35mm (1/4 inç) Erkek 3.5 mm (1/8 inç) Kadın Stereo Ses Adaptörü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5