Tanım

Mağazamıza HOŞGELDİNİZ!

Çerçeve ve vidalar olmadan aksesuarları / Sadece el yapımı tuval boyama ; Not: 1 İNÇ = 2.5 CM ; Ürünlerimizi seçtiğiniz ve mağazaya girdiğiniz için çok mutluyum.Umarım mutlu bir alışveriş zamanı geçirirsiniz!Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana bildirin.Hizmetiniz için tüm kalbimle yapacağım.Teşekkürler!

Resim Gösterisi

Şirket Tanıtımı

Biz Çin'de yağlıboya toptan tedarikçisi vardır!KİNG-H şirketi Çin'de bulunan shenzhen dafen boyama saf el boyaması yağlıboya ressamlar ve sanatçılar tek elden hizmet işbirliği Burada yüzlerce harika resim sanatçısı var.Sanatı severler, yaşarlar ve özel yaratıcılıkları vardır.Resimleriniz ve soyut sanat, manzara vb. Gibi farklı tarzdaki resimleriniz için resim yapıyoruz.Tabii ki, ihtiyacınıza göre ürün sağlıyoruz.Büyük, deneyimli sanatçılar ama her resimden çok az kar elde ettiğimiz en ucuz fiyat !

SSS

S: resim el yapımı mı?

A: evet, tuval üzerine %100 % el yapımı yağlıboya ,ancak bu el boyaması sanat eseri nedeniyle, görüntü ile biraz farklı olabilir, lütfen anlayın.

S: Yağlı Boyanızı nasıl paketliyorsunuz?

C: Normalde,resmi straforla kaplarız ve ardından parşömenin ortasındaki sert bir boru ile yuvarlarız , ardından onu iyi durumda tutmak için dışarıdaki plastikle çözeriz.

Özel hizmet:

1-Başka bir boyut/renk/görüntü istiyorsanız, lütfen bize bildirin, yapabiliriz. 2-Boyama sıvamış gemi, özel paket istiyorsanız, lütfen bize bildirin. 3-Damla nakliye mevcuttur.

Geri bildirim ve bize ulaşın

1 .Herhangi bir nedenle bu işlemden memnun değilseniz, olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen sorunu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapmamız için bize bir şans verin. 2 .Tüm ürünlerimiz sevkıyattan önce iyi durumda kontrol edilmiş ve paketlenmiştir.Aldığınız satın alınan ürün kusurlu ise, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin, bunu halledeceğiz.

Ek bilgi

Teknik

El boyaması

Uygulama

Duvar Dekorasyonu / Arkadaş için hediye

Konular

Hayvan

Orta

Yağ

Çerçeve modu

Çerçevesiz

Marka Adı

KRAL-H

Şekil

Kare

Özelleştirilmiş Boyut

Evet, Sunabilir

Çerçeve

Hayır, HİÇBİR Çerçeve SADECE Tuval Boyama

Resim Stili

Tuval üzerine %100 % El boyalı

Tip

Yağlı Boya Tablolar

Özelleştirilmiş fotoğraf

Evet, Sunabilir

Tarz

İzlenimci

Malzeme

Keten, Yüksek Kaliteli Tuval Boyaları

Destek Tabanı

Tuval

Özelleştirilmiş Renkler

Evet, Sunabilir

Model Numarası

yağlı boya

Kalite

yüksek kalite

Form

Tek

Orijinal

Evet

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5