Tanım

4 Port USB araç şarj adaptörü İle dijital ekran taşınabilir araç şarjı PC Yangın geciktirici Şarj cep telefonu Aile Seyahat için

Özellik:

1. Yüksek kaliteli Malzeme: Şık görünüm altında, yüksek sıcaklığa dayanıklı, düşmekten korkmayan, dayanıklı ve hızlı ısı dağılımından korkmayan PC alev geciktirici malzeme ile donatılmıştır.

2. Voltaj algılama: Araç, araç aküsünün voltajını gerçek zamanlı olarak izlemenizi ve görüntülemenizi, araç elektrik sisteminin sağlık durumuna hakim olmanızı ve arızaları önlemek için zamanında önlemler almanızı sağlayan LED dijital ekran voltmetre ile donatılmıştır.sürüş sırasında.Güvenli bir şekilde sürmenize ve olası güvenlik tehlikelerini gidermenize yardımcı olun.

3. Akıllı Çip Koruması: Kompakt şarj cihazımız, voltaj aşırı akımını, aşırı ısınmayı ve aşırı güç kesintisini önleyebilen yerleşik bir yükseltilmiş akıllı ana çipe sahiptir circuit.It ayrıca elektronik cihazları akıllıca tanımlayabilir ve sürüş sırasında güvenli şarj sağlamak için akım çıkışını ayarlayabilir.

4. Hızlı Şarj: 4 portlu USB (2x3.1A+SCP/QC3.0+Süper ultra hızlı şarj) Huawei ultra hızlı şarjı destekler; 66W güç, orijinalin şarj verimliliğinden çok daha fazla charger.It çoğu ana cep telefonunun hızlı şarjı ile uyumludur ve şarj edebilir aynı anda dört cihaz.

5. Geniş Uyumluluk: Her türlü cep telefonu, tablet bilgisayar, araba kaydedici ve şarj için diğer USB cihazlarıyla etkili bir şekilde uyumludur, ana modellerde yaygın olarak kullanılır, 12-24V giriş voltajına sahiptir ve ev arabaları, ticari arazi spor arabaları vb.Dahil olmak üzere her türlü çakmakla uyumludur.Aile, seyahat, ofis vb.İçin uygundur., taşıması ve kullanımı kolaydır.

Belirleme:

Certification: CE

Menşei: Anakara Çin

Ürün rengi: Siyah, Beyaz (isteğe bağlı)

Ürün malzemesi: PC yangın geciktirici malzeme

Ürün girişi: 12-32V

Ürün çıkışı: SCP / QC3.0 40 W 66 W-120 W Huawei süper hızlı şarj için destekler

Ürün boyutu: Yaklaşık 4x4x7.5 cm / 1. 57x1. 57x2. 95 inç

Ürün ağırlığı: 32G

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Paketler:

1 x Araç Şarj Cihazı

Ek bilgi

Çıkış Arayüzü

4 A Bağlantı Noktası

Güç Kaynağı

Araç Çakmak Yuvası

Model Numarası

Araç Şarj Cihazı

Kaynak

Anakara Çin

Maks. Çıkış Gücü

65W

Kalite Belgelendirmesi

RoHS, FCC

Uygulanan Hızlı Şarj Protokolleri

Huawei Hızlı Şarj

Görüntü ekranı

Evet

GAN

No

Marka Adı

ALLOYSEED

Akıllı Şarj

Evet

Tip

Araç Şarj Cihazı

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5