Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Bu yüksek kaliteli plastik yakıt kapağı, aracınızın yakıt sistemi için mükemmel uyum ve koruma sağlayan herhangi bir araç sahibi için bir zorunluluktur.

dayanıklı ve hafif plastikten üretilen bu yakıt kapağı, çatlamaya veya solmaya karşı dayanacak ve dayanacak şekilde tasarlanmıştır time-.It ayrıca aracınızın genel görünümünü tamamlayan şık ve şık bir tasarıma sahiptir.

İster aracınızı yükseltmek isteyen bir otomobil tutkunu olun, ister güvenilir bir yedek parçaya ihtiyaç duyan profesyonel bir tamirci olun, bu yakıt kapağı kaliteye ve performansa değer veren herkes için ideal bir seçimdir.

Yakıt kapağının kurulumu kolaydır ve yakıt sisteminizi kir, döküntü ve diğerlerinden koruyan güvenli, sıkı bir uyum sağlar contaminants.It otoyolda geziniyor veya engebeli arazide geziniyor olsanız da, her türlü sürüş koşulunda kullanım için mükemmeldir.

Üstün yapısı ve hassas uyumu ile bu yakıt kapağı, aracınızın görünümünü ve işlevselliğini geliştirmenin mükemmel bir yoludur.Aracınızı bugün yükseltin ve yakıt sisteminizin korunmasıyla birlikte gelen huzurun tadını çıkarın.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Boyutu: Yaklaşık. 25. 5x14. 5x6. 5 cm / 10. 04x5. 71x2. 56 inç

Uygulanabilir Model: A4-B8 B8.5 2009-2015 için

Paket içeriği:

1x Araba Yakıt Kapağı

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

OEM NUMARASI.

8K0809999A'NIN sohbeti

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5