Tanım

Daha Fazla Endişeye Gerek Yok: Çapanızın tutup tutmayacağı konusunda endişelenmekten bıktınız mı?SuperSport Çapası, teknenizin, jet ski'nizin veya tritoon'unuzun sahile veya diğer deniz taşıtlarına çarpmasını önleyecektir.SandShark SuperSport duba çapası ile teknenizi ve tekne aksesuarlarınızı güvende tutun.

Sığ Su, Plaj, Kıyı, Kum Havuzu için mükemmeldir - Teknenizi, dubanızı, Dalgalandırıcınızı veya Deniz Suyunuzu almak istediğiniz tüm yerler.Bu jet ski çapa seti, sahile, kayalara veya başka bir deniz taşıtına çarpmanızı önler!SandShark çapanızla sığ suda tutun.

Tasarım: Tekne için kaliteli inşa edilmiş Süper Spor kum ankrajımız güçlendirilmiş naylondan, yüksek mukavemetli kompozit reçineli mühendislik sınıfı plastikten ve uçak sınıfı alüminyumdan yapılmıştır.Plaj çapasını kuma çevirmek için katlanabilir tutamaklar içerir.Depolama alanınızı korumak için naylon yastıklı kılıf dahildir compartment.It en sevdiğiniz tekne aksesuarlarından ve jet ski aksesuarlarından biri olacak!

Neden Burgu Ankrajı?Burgu kuma vidaladığınızda delik kumla dolar.Daha sonra su kumu tutar ve ankrajın dışarı çekilmesini önlemek için bir emiş oluşturur.Bu, muazzam tutma gücüne eşittir ve kum çubuğunda size huzur ve güvenlik sağlar.

En iyisini satın Alın, Gerisini Unutun-Tekne ve PWC aksesuarları söz konusu olduğunda, size en kaliteli profesyonel tekne çapalarını sunmak için öncü şirket sandshark'a güvenin.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5