Tanım

Plaj şal etek

Malzeme: Polyester

Ürün özellikleri: Yumuşak şifon kumaş-yarı şeffaf şifon, ön yarık, kemer, gevşek kesim.Kaliteli.Çok sevimli, şık ve nefes alabilir.Cildinizi hızlandırın ve serin tutun.Hafif ve rahat, tüm hava koşullarına uygun.Seksi plaj mayoları, şallar, plaj bikini üstleri, mayo üstleri, plaj güneş koruma şalları, önlük elbiseleri, plaj battaniyeleri, başörtüsü, büyüleyici havuz kıyafetleri, göğüs üstleri, kısa eş elbiseleri, bel üstleri veya temel üstler gibi çeşitli şekillerde kullanılabilir, şık ve zarif hale getirir.Seksi önlük, canlı bir tarzın keyfini çıkarmanızı sağlar.Kısa şifon gömlek 5 S-XXL beden olarak mevcuttur, çoğu insan için uygundur, kendine göre ayarlanabilen birden fazla stil ve boyuta sahiptir

Uygulanabilir senaryolar: plajlarda, yüzme havuzlarında, havuz kenarındaki güneşlenme salonlarında, seyahatlerde, tatillerde, yolcu gemilerinde, plajlarda ve su parklarında giymek için çok uygundur

Yıkama talimatları: makinede yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir

Sevkiyat

1. Ticaret sınır ötesindedir, bu nedenle teslimat uzun zaman alacaktır, tipik varış süresi 20-59 gün arasındadır.Bu kadar uzun süre beklemek istemiyorsanız, lütfen Ekspres ücreti ödeyin veya satın almayın.DHL veya EMS gibi daha hızlı nakliye hizmetine ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

2. Gümrük verginizden sorumlu değiliz.

3. Öğeyi varsayılan olarak Ali işaretli adresinize göndeririz.Adresinizi değiştirmek istiyorsanız, lütfen ödeme yapmadan önce Ali alıcı adresinde değiştirin.Veya yeni adresinizi Ali notuna yazın.Lütfen tam adresinizi ayrıntılı olarak ve tam adınızı belirtin; Telefon numaranızı verirseniz daha iyi olur.

Geri bildirim

Siparişi aldıysanız, lütfen malların sağlam olduğunu onaylayın .Mallar hasar görürse, lütfen sipariş için imzalamayın, Alibaba'da makbuzu onaylamayın, ilk kez bizimle iletişime geçin.Lütfen ürünümüzle ilgili sorularınız ve hasarlı fotoğraflarınız hakkında bana bir mesaj bırakın, size yeni bir tane göndereceğiz.Yeni bir tane istemiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, ürün hasarına göre size biraz geri ödeme yapacağız.

Ve öğeden memnun değilseniz veya yol boyunca kaybolursa ve kötü bir geri bildirim bırakmak veya bir anlaşmazlık açmak istiyorsanız, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.Negatif geribildirim sorunu çözemez, sorunları bize bildirmelisiniz, Böylece düzeltebilir ve sizi mutlu edebiliriz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz, ve biz www.muser.com.tr tekrar en iyi satın alma deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz!

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Tarz

Plaj Tarzı

Desen Türü

Yazdırma

Yaş

25-34

Malzeme

Polyester

CN

Fujian

Uygun

Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın

Çıkış Tarihi

Yaz 2023

Sku

HZF02635'NIN SOHBETİ

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5