Tanım

Noel İnek Süsleri Asma, tatil sezonunuza keyif katacak sevimli ve şenlikli süslemelerdir.Noel Baba şapkaları ve eşarpları giyen sevimli ineklerin yer aldığı yaratıcı bir tasarıma sahipler.Ekli halatlarla ağacınıza, duvarınıza, pencerenize veya kapınıza asmak kolaydır.Noel, Yeni Yıl, doğum günü, parti ve daha fazlası için geniş uygulamalara sahiptirler.Ayrıca aileniz, arkadaşlarınız ve inek severleriniz için mükemmel bir hediyedir.Bu güzel süslemelerle evinize biraz eğlence ve çekicilik katın.

Malzeme; Akrilik

Ağırlık; 30g

Liste:

Karikatür İnek Araba Kolye * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Neşeli aksesuar: Bu karikatür inek araba kolye, arabanıza keyifli ve tuhaf bir ektir, bu da sürüş deneyiminizi neşeli ile geliştirir presence.It harika bir tatil dekorasyonudur.

2.Geniş Uygulamalar: Bu sevimli çizgi inek kolyesini arabanızın dikiz aynasına asabilir veya duvarınız, kapınız, kolunuz, pencereniz veya Noel ağacınız için bir dekorasyon olarak kullanabilirsiniz.

3.İnek şekli: Bu karikatür inek araba kolye, tarzınızı ve tarzınızı gösteren yaratıcı ve gerçekçi bir tasarımdır. taste.It gerçek bir hayvanı taklit eden, diğer sürücülerden ve yolculardan dikkat ve övgü alan canlı bir inek şekline sahiptir.

4.Kullanımı basit: Bu karikatür inek araba kolye, asılabilir tasarımı ile kullanımı kolaydır.Dikiz aynanıza, pencerenize veya gösterge tablonuza asabilir ve sevimli ve çekici görünümüne hayran kalabilirsiniz.

5.Tatil hediyesi: Bu karikatür inek araba kolye, hayvanları seven herkes için eşsiz ve büyüleyici bir hediyedir. humor.It arabalarını ve ruh hallerini aydınlatacak keyifli ve rahat bir aksesuar.

Ek bilgi

Toptan Satış Türü

No

Paketleme

Hediye Kutusu Yok

Model Numarası

Sevimli Karikatür İnek Kolye

Türü Ayarla

No

Elektronik

No

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5