Tanım

Gerçekçi ve sevimli folyo palmiye ağacı balonumuzla toplantılarınızı daha eğlenceli hale getirin!Net baskı ve şaşırtıcı tasarım, her durum için mükemmel, eğlenceli bir atmosfer yaratır.

Özellikler:

Ürün adı: Hindistan cevizi ağacı balon

Renk: Yeşil

Malzeme: Lateks + alüminyum film

Boyutu: yaklaşık 132 * 94 cm/51.97 * 37.01 inç

Ağırlık: yaklaşık 119g

Kategori: Parti dekorasyonu

Stil: Şenlikli

Ambalaj Listesi:

1 adet * Hindistan Cevizi ağacı balon

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kalın ve Dayanıklı: Lateks ve alüminyum folyo malzemeden üretilen bu folyo palmiye ağaçlarının kırılması kolay değildir ve tahriş edici bir kokusu yoktur, bu da partinize bütün gece süren tropik bir dokunuş verir.

2.Canlı ve ilginç: Gerçekçi ve canlı folyo palmiye ağaçlarımızla partinize biraz ada cazibesi ekleyin.Hawaii tarzını yakalamanın mükemmel yolu olan dekorumuz, misafirlerinizi tropik bir cennete taşıyacak eğlenceli ve canlı bir atmosfer yaratıyor.

3.Hindistan Ceviziyle Aynı Renk: Artık gerçek palmiye yapraklarına benzeyecek şekilde tasarlanan bu folyo palmiye ağaçları ile evde veya bir etkinlik için zahmetsizce tropikal bir sahil atmosferi yaratabilirsiniz.Gerçekçi ve sevimli tasarımlarıyla her mekanı cennete dönüştürebilirsiniz!

4.Güvenli ve Kullanışlı: Çocuğunuzun hayal gücünün şeffaf baskılı palmiye ağacı folyo balonu ile uçmasına izin verin.Onları saatlerce eğlendirmek için güvenli ve kullanışlı.Folyo tasarımı dayanıklılık sağlarken, net baskı göz alıcı bir görünüm sağlar.

5.Çok Yönlü Durumlar: Palmiye ağaçları, doğum günü, düğün veya sadece bir yaz partisi olsun, durum ne olursa olsun her zaman neşe ve mutluluğun sembolü olmuştur - ve folyo palmiye ağaçlarımızla bu tropikal hissi toplantılarınıza ekleyebilirsiniz!

Ek bilgi

Malzeme

lateks

Neden

Parti

Şekil Stili

bitki

Sınıflandırma

Balon Sütun Tabanı

Türü Ayarla

No

Model Numarası

Hawaii Tarzı Palmiye Ağacı Balonu

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5