Tanım

Yeni ve kaliteli!

Tanım:

1. Çok fonksiyonlu tasarım: Tamamen eşleşen peri askılı çanta, cep telefonları, cüzdanlar, kozmetikler vb.Gibi günlük ihtiyaçları depolayabilen birden fazla şirket ve bölme dahil olmak üzere makul bir iç yapıya sahiptir.Bu sadece eşyaları düzenli tutmakla kalmaz, aynı zamanda kullanımı da kolaydır access.In buna ek olarak, crossbody tasarımı daha taşınabilir hale getirir ve eğlence veya resmi durumlarda kullanılabilir.

2. Zarif görünüm: Tüm maç peri askılı çanta, mükemmel el sanatları ve Batı tarzı dolu şık ve sade tasarımı benimser.Tüm kıyafet stilleri için uygun olan bu küçük çanta sadece pratik olmakla kalmaz, aynı zamanda genel şeklin son dokunuşu olarak da kullanılabilir.

3. Mükemmel kalite: tüm maç peri askılı çantayı çok dayanıklı hale getirmek için üst düzey el hissi veren kumaş, ince işçilik ve yüksek kaliteli donanım seçin.İster kendi kullanımınız için ister akrabalarınız ve arkadaşlarınız için olsun, özen gösteren güzel bir hediyedir.

Malzeme: Tuval

Renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği: 1 adet

Not:

Farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterdiğinden, anlayışınız için teşekkür ederiz, gerçek ürün rengi görüntüden biraz farklı olabilir.

Ek bilgi

Marka Adı

SHZTGM'NİN

Malzeme Bileşimi

pu

Kaynak

Anakara Çin

Ana Malzeme

PU

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5